Ratio Tesla Laadstation, 16A, 1 fase met vaste rechte laadkabel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
39001
EAN:
8718375369586
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
Hoge kwaliteit Tesla laadbox met vaste type 2 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw Tesla. Inclusief Tesla knop op de stekker.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag nog verzonden.
€609,95
Incl. btw

Tesla Laadstation, 16A, 1 fase met vaste rechte laadkabel

Hoge kwaliteit Tesla laadbox met vaste type 2 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Inclusief Tesla knop op de stekker zodat u snel uw laadklep kunt openen om het laden te starten.

Dit laadstation is geschikt om een elektrische auto op te laden met maximaal 1 x 16A. 

Vaste laadkabel aan het laadstation
De bijgeleverde laadkabel heeft een vaste verbinding met lader. Hierdoor is het niet meer nodig om de kabel elke keer uit de kofferbak te halen. U hoeft alleen de steker uit de houder te pakken en in de auto te steken om het opladen te starten.

De lengte van de vaste bijgeleverde laadkabel is 5 meter. 

Optioneel
Optioneel is deze laadbox uit te breiden met een voedingskabel met CEE steker, aardlekautomaat van 16A, een aardlekschakelaar Type B, 30mA (3-phase versies) en/ of een KWh meter.

De optionele bijgeleverde en gemonteerde kabel met CEE stekker kost 30 euro extra. De lengte van deze kabel is standaard 0,5 meter. Iedere extra meter kabel kost 10 euro extra.

De optionele KWh meter heeft een meerprijs van 55 euro.

De Type B aardlekschakelaar wordt meestal niet gemonteerd. In sommige landen (niet Nederland) is deze schakelaar verplicht. In sommige gevallen wordt bij bepaalde auto's deze schakelaar geadviseerd. Voor bijvoorbeeld de Renault Zoe wordt dit wel eens gevraagd. 
De optionele Type B aardlekschakelaar heeft een meerprijs van 149 euro.

Installatie
Wij kunnen voor u de installatie regelen. Bel ons en we zorgen dat alles voor de installatie van uw laadbox of laadpaal geregeld wordt. U kunt ons bellen op 0251-748742.

Installatie zelf uitvoeren of laten uitvoeren?
De installatie van dit laadstation kunt u zelf uitvoeren of u kunt een installateur hiervoor inhuren. Afhankelijk van de situatie bij u thuis of op de zaak kunt u dit zelf uitvoeren of een specialist inhuren. 

Handleiding en specificaties t.b.v. de montage
Klik hier voor een handleiding en de specificaties die nodig zijn om deze wandlader te installeren. Uw installateur kan met deze handleiding de installatie voorbereiden.

Vergroten van uw netaansluiting
Mogelijk zult u uw netaansluiting moeten vergroten om 1 x 16A te kunnen ondersteunen. Om te bepalen of uw aansluiting en groepenkast geschikt zijn voor dit laadstation kunt u de technische specificaties van deze laadbox raadplegen. Een installateur kan u prima aangeven wat er eventueel aangepast moet worden om deze laadbox te kunnen installeren.

Technische specificaties
Klik hier om de technische specificatie van dit laadstation te bekijken. 

Let op:
Dit laadstation laadt met 1 fase. Uw Tesla heeft een 3 fase aansluiting. Dus als uw stroomnet thuis of op het werk het aan kan om 3 fase te leveren dan is ons advies om te kiezen voor een 3 fase laadstation. Laden met 3 fase is 3 keer zo snel als laden met 1 fase.

Garantie
De garantie is 3 jaar volledige garantie op de laadbox en op de bijgeleverde laadkabel. De garantie geschiet op carry in basis.

Laadstandaard: IEC 61851-1, Mode 3
Ingang spanning: 1-Phase 230V / 50 Hz
Max. ingang stroom: 16A
Max. uitgang vermogen: 3,7kW, instelbaar 6A, 10A en 16A
Aansluitsysteem: Vaste laadkabel 5 meter, type 2 aangespoten stekker
Omgevingstemperatuur: -25C° tot +50C°
Beschermingsgraad: IP54
Behuizing: PC/ABS, kleur zwart, afdekring ABS, verchroomd
Statusinformatie: 3 LED’s
Afmetingen (LxBxH): 401x251x109,5 mm
Gewicht: 3,9kg
Montage: Wandmontage, optioneel op RVS paal
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen