Laadstation Audi

Een laadstation voor een Audi kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Audi. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Audi, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Audi twee plug-in hybride auto's: de Audi A3 Sportback en de Audi Q7 e-tron. Audi heeft ook drie volledig elektrische auto's: de Audi e-tron Q4, de Audi Quattro 55 en de Audi Q8 e-tron.

  • De Audi A3 Sportback e-tron heeft een accu met een capaciteit van 8,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q4 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q7 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 17,3 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A.
  • De Audi e-tron Quattro 55 heeft een accu met een capaciteit van 95 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q8 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 114 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Audi

  • De Audi A3 Sportback e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 16A geschikt. U kunt ook prima de auto laden met een 3 fasige kabel, maar het laden zal niet sneller gaan doordat de auto slechts via 1 fase kan laden.
  • De Audi Q4 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.
  • De Audi Q7 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. 1 van de 3 beschikbare fasen in de kabel wordt hierbij dan niet benut, maar dat is geen probleem.
  • De Audi e-tron quattro 55 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase 16A geschikt. 
  • De Audi Q8 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Q8 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Audi en u vindt de meest geschikte laadstations!

Lees meer