Verzenden, Retourneren en Klachten

Mooie producten verdienen een snelle en zorgvuldige verzending. Zonder overbodige bijkomende kosten. En mocht het nodig zijn uw aankoop te retourneren? Dan gelden daarvoor bij Laadkabeldiscounter.nl flexibele regels.

Levertijd
Het verzenden van uw aankoop laten we verzorgen door PostNL. Wilt u uw laadkabel of andere laders morgen al in huis? Plaats uw bestelling via deze site dan vóór 22:00.

Dit geldt op alle werkdagen én op zondag. Mits op voorraad - en dat is bijna het gehele assortiment - verlaat het product dan diezelfde dag nog ons magazijn in Beverwijk. Om de volgende dag bij u te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel: normaliter maar 1 tot 2 werkdagen.> Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis!


> In het weekend vóór zondag 22:00 besteld, maandag in huis!

> Ook leveringen in het buitenland gaan vliegensvlug

AFHALEN IN BEVERWIJK? Dat kan ook! Scroll voor meer informatie.

Bezorging

PostNL bezorgt op het opgegeven adres in Nederland, België of Duitsland. Wilt u uw aankoop bezorgd hebben elders in het buitenland? Neem contact met ons op voor de (ruime) mogelijkheden.

Track & trace code
Na een geslaagde, afgeronde bestelling ontvangt u een Track & trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen tot aan het moment van levering.

Niet thuis?
Het kan zijn dat de bestelling niet in de brievenbus past en er niemand thuis was. In dat geval biedt PostNL de bestelling bij de buren aan. Kan niemand het pakket voor u in ontvangst nemen dan gaat het direct naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Daar kunt het dan afhalen.

Adres thuis, werk, vakantie: geef maar aan!
Behalve uw thuisadres kunt u ook een postadres opgeven. Of het adres van uw werkgever of eigen bedrijf. Laadkabeldiscounter.nl laat uw laadkabel dan gewoon op uw werk bezorgen! Let op: geef in dat geval bij uw bestelling naast het afleveradres óók de bedrijfsnaam op. Zo komt het pakket tijdig terecht op de juiste plek. Bovendien is er de mogelijkheid het adres op te geven van uw vakantiebestemming. Voor optimale ontspanning en optimaal gemak.

> Bezorging via PostNL

> Ook levering mogelijk op uw werk

> En zelfs op uw vakantie-adres


Bezorgkosten

Al vanaf een besteding van 75 euro betaalt u géén verzendkosten! Bij bestellingen onder dat bedrag is Laadkabeldiscounter.nl helaas genoodzaakt om, via de pakketdienst van PostNL, een vergoeding door te belasten van €4,95 in Nederland of (slechts) €6,95 bij levering in het buitenland. Maar... zie ook onderstaande tips!

> Vanaf 75 euro verzendkostenvrij

> Zoekt u meerdere producten? Combineer deze dan in één bestelling


> Of haal uw laadkabel op in Beverwijk en betaal géén verzendkosten


Afhalen in Beverwijk; op Biesland 13

Wel gemakkelijk online betalen, maar geen verzendkosten én razendsnel uw laadkabel of laadstation in bezit? Afhalen bij ons magazijn in Beverwijk kan op alle doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 én tussen 19:00 en 21:00 uur ’s avonds. Op zondag kan afhalen tussen 19:00 en 21:00 uur 's avonds. Het adres: Biesland 13, Beverwijk.

Ruilen en retourneren

Laadkabeldiscounter.nl doet haar best alle producten op de website zo goed mogelijk aan u te tonen met foto's en toe te lichten met uitgebreide beschrijvingen. Elke order die we ontvangen wordt vervolgens met grote zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Mocht een product echter toch niet voldoen aan uw verwachting, dan bieden wij de mogelijkheid het aangeschafte product te ruilen of te retourneren.

Een bestelling mag u annuleren tot 14 dagen na ontvangst. Zonder opgave van reden. Wettelijk is deze periode 14 dagen.

Hierna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, inclusief verzendkosten. U betaalt alleen de kosten voor retour van huis naar webwinkel.

Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht? Dan behoort u het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk bovendien in originele staat en verpakking - aan Laadkabeldiscounter.nl te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Vul hiervoor eerst het onderstaande formulier in. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag terug binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier de ruil- en retourinstructies inclusief het retourformulier


Met betrekking tot het te crediteren bedrag geldt het volgende. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf op te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wat te doen bij een klacht?

Het spreekt voor zich: wij doen er alles aan om een eventuele klacht te voorkomen. Is er desondanks sprake van een klacht? Dan raden wij u aan deze bij ons kenbaar te maken. Dat kan door te mailen naar [email protected]. Wij zullen er altijd alles aan doen om de klacht direct en serieus te behandelen en zo snel mogelijk (indien redelijkerwijs mogelijk) een oplossing hiervoor te vinden.

Kosten verzenden naar buitenland / kosten per land

Een of meerdere product(en) kopen op Laadkabeldiscounter.nl en laten verzenden naar het buitenland? Dat kan. Via onze verzendpartner PostNL zijn veel landen bereikbaar voor het laten afleveren van het bestelde pakket. Op deze pagina staan de kosten voor het laten versturen naar de meest voorkomende landen. Staat het land er niet bij? Dan is alsnog de kans groot dat verzending naar dat land prima mogelijk is. Houd bij landen die verder liggen uiteraard wel rekening met een wat langere levertijd.

Er kunnen meerdere redenen zijn om bij de bestelling een afleveradres in het buitenland op te geven. Bijvoorbeeld omdat u er woonachtig bent, of iemand kent die in het betreffende land woont en voor wie het pakket bestemd is. Goed om te weten is dat het óók mogelijk is om de product(en) te laten verzenden naar een vakantieadres, zoals een hotel of camping. Houd in dat geval uiteraard rekening met de levertijd. Die is naar België en Duitsland slechts 1 tot 2 werkdagen. Bij verder weg gelegen landen is de precieze verzendtijd afhankelijk van de mogelijkheden van PostNL en zijn internationale verzendpartners.

Dit zijn de verzendkosten per land

Nederland | € 4,95  

België, Duitsland | € 6,95  

Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk | € 12,95

Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Ierland, Tsjechië | € 17,50  

Vanaf een besteding van 75 euro betaalt u bij een afleveradres in Nederland, België of Duitsland géén verzendkosten. Om de verzendkosten verder te beperken kunt u meerdere producten combineren in één bestelling. Handig: de kosten voor verzending naar het land van uw keuze zijn al bij het bestelproces te vinden. Geef bij de bestelling het betreffende buitenlandse adres op en de kosten verschijnen in het besteloverzicht. Kunt u het land niet vinden in de aanvinklijst? Neem dan contact met ons op. Dan helpen we er u snel mee verder.


Shop op Laadkabeldiscounter.nl