Laadstation Cupra

Een laadstation voor een Cupra kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische automodel van Cupra. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor BYD, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Cupra twee volledig elektrische auto's: de Born en de Tavascan.

  • De Cupra Born heeft een accu met een capaciteit van 62 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of met 1 fase met maximaal 32A.
  • De Cupra Born heeft een accu met een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of met 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Cupra

  • De Cupra Born heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Cupra Born 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.
  • De Cupra Tavascan heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Cupra Tavascan 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Cupra en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer