EVBox

EVBox is de grootste aanbieder van laadstations voor elektrische auto's in Nederland. EVBox is ook een Nederlands merk en bedrijf dat als een van de eersten actief laadoplossingen aanbood in de vorm van laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven. De laadstations van EVBox zijn gemaakt van de mooiste materialen en zijn van de hoogste kwaliteit. U koopt degelijkheid en daarmee betrouwbaarheid. En dat laatste is fijn als u dagelijks erop wilt kunnen vertrouwen dat uw auto goed geladen wordt

Lees meer
Filter uw producten


EVBox Unlock Tool
EVBox Unlock Tool bestaande uit 2 kunststof strippen waarmee u de EVBox lader los kunt maken van de montageplaat waarop deze is geplaatst na installatie. Deze strippen worden ook standaard meegeleverd bij een nieuwe EVBOx lader.
EVBox Elvi Cable Dock/ Stekkerhouder
Met deze EVBox Cable Dock/ Stekkerhouder kunt u de stekker van uw Elvi laadkabel gemakkelijk en netjes opbergen. U kunt de stekker gemakkelijk uitnemen om het laden te beginnen. Deze houder is geschikt voor zowel type 1 als type 2 stekkers.
SALE EVBox 1 fase 16A Laadkabel Type 1 - 4 meter
EVBox 1 fase 16A Laadkabel Type 1 - 4 meter
Deze hoogwaardige EVBox Laadkabel Type 1 is geschikt voor elektrische auto’s met een Type 1 aansluiting aan autozijde.

€239,95 €219,95

Informatie
SALE EVBox 1 fase 16A Laadkabel Type 1 - 8 meter
EVBox 1 fase 16A Laadkabel Type 1 - 8 meter
Deze hoogwaardige EVBox Laadkabel Type 1 is geschikt voor elektrische auto’s met een Type 1 aansluiting aan autozijde. Deze kabel is 8 meter lang.

€269,95 €244,95

Informatie
EVBox Smart Charging - 1 fase 50A
Met Smart Charging past u load balancing toe op het laden van uw auto. Smart Charging zorgt ervoor dat u binnen uw huidige stroomnet de maximale reststroom benut voor het zo snel mogelijk opladen van uw auto. Deze module is geschikt voor 1 fase.

€244,95

Informatie
EVBox Smart Charging - 3 fasen 50A
Met Smart Charging past u load balancing toe op het laden van uw auto. Smart Charging zorgt ervoor dat u binnen uw huidige stroomnet de maximale reststroom benut voor het zo snel mogelijk opladen van uw auto. Deze module is geschikt voor 3 fasen.

€299,95

Informatie
EVBox Elvi Paal Zwart Vloerbevestiging
Met deze EVBox Elvi Paal voor Vloerbevestiging kunt u een mooie laadpaal maken van uw Elvi laadstation. De paal is uitgevoerd zonder grondsokkel voor een stabiele plaatsing op een vlakke vloer. De paal bevat verder een kabel en stekkerhouder.

€479,95

Informatie
EVBox Smart Charging Plus - 1 fase 50A
Met Smart Charging Plus past u load balancing toe op het laden van uw auto. Smart Charging Plus zorgt ervoor dat u snel en veilig uw auto kan laden met maximaal rendement uit uw zonnepanelen. Deze module is geschikt voor 1 fase.

€484,95

Informatie
EVBox Smart Charging Plus - 3 fasen 50A
Met Smart Charging Plus past u load balancing toe op het laden van uw auto. Smart Charging Plus zorgt ervoor dat u snel en veilig uw auto kan laden met maximaal rendement uit uw zonnepanelen. Deze module is geschikt voor 3 fasen.

€539,95

Informatie
EVBox Elvi Paal Zwart Grondbevestiging
Met deze EVBox Elvi Paal voor Grondbevestiging kunt u een mooie laadpaal maken van uw Elvi laadstation. De paal is uitgevoerd met grondsokkel voor een stabiele plaatsing in de grond. De paal bevat verder een kabel en stekkerhouder.

€699,95

Informatie
EVBox Elvi 1-fase 32A 7.4kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Wit
Deze EVBox Elvi met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 1 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi.

€869,95

Informatie
EVBox Elvi 1-fase 32A 7.4kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
Deze EVBox Elvi met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 1 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi.

€869,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3