Laadkabel Citroën

Een laadkabel kopen voor een Citroën? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Citroën te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Citroën op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Citroën kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Citroën elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Citroën
Het Franse merk heeft drie elektrische auto's: de C-zero, de E-Berlingo Multispace en de e-C4

  • De Citroën C-Zero heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Citroën E-Berlingo Multispace heeft een accu met een capaciteit van 22,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Citroën e-C4 heeft een accu met een capaciteit van 45 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Citroën?"

  • De Citroën C-Zero heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Citroën E-Berlingo Multispace heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Citroën e-C4 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Citroën dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer