Laadkabel MG

Een laadkabel kopen voor een MG? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van MG te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor MG op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw MG kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw MG elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor MG
MG heeft vier volledig elektrische auto's: de MG ZS EV, de MG Marvel R, de MG4 en de MG5

  • De MG ZS EV heeft een accu met een capaciteit van 44,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.
  • De MG Marvel R heeft een accu met een capaciteit van 65 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De MG Marvel R heeft een accu met een capaciteit van 61 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De MG Marvel R heeft een accu met een capaciteit van 64 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn MG?"

  • De MG ZS EV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.
  • De MG Marvel R heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).
  • De MG MG4 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).
  • De MG MG5 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).

Kies hieronder het model van MG dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer