Laadkabel Hyundai

Een laadkabel kopen voor een Hyundai? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Hyundai te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Hyundai op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Hyundai kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Hyundai elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Hyundai
Hyundai was één van de eerste merken met elektrische auto's in de markt. Het Zuid-Koreaanse merk heeft vier volledig elektrische auto's: de IONIQ Electric, de IONIQ 5, De IONIQ 6 en de Kona Electric.

  • De Hyundai IONIQ Electric heeft een accu met een capaciteit van 30,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.
  • De Hyundai Kona Electric heeft een accu met een capaciteit 67 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.
  • De nieuwe Hyundai KONA (modeljaar 2020) heeft een accu met een capaciteit 67 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. De nieuwe Hyundai KONA (modeljaar 2020) is voorzien van diverse kleine verbeteringen. De belangrijkste verbetering is de 3-fase boordlader waarmee de KONA zowel thuis als op openbare laadpunten sneller op te laden is.
  • De Hyundai IONIQ 5 heeft een accu met een capaciteit van 77 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De Hyundai IONIQ 6 heeft een accu met een capaciteit van 58 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Hyundai?"

  • De Hyundai IONIQ Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.
  • De Hyundai Kona Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.
  • De nieuwe Hyundai Kona Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase 16A geschikt.
  • De Hyundai IONIQ 5 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.
  • De Hyundai IONIQ 6 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Hyundai dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer