kWh meter/ stroom meter/ energiemeter

We hebben losse kWh meters/ energiemeters beschikbaar voor als u reeds een laadstation heeft of voor het geval dat u een laadstation wilt kopen zonder ingebouwde kWh meter en u wilt wel graag het verbruik bijhouden. In dat geval kunt u in de meterkast een losse kWh meter plaatsen die het verbruik bijhoudt op de groep waarop de kWh meter is aangesloten.

KWh meter/ stroom meter/ energiemeter
Een kWh meter/ stroommeter houdt voor u bij hoeveel stroom verbruikt is door het aangesloten voertuig of door de aangesloten voertuigen op het laadstation. Dit kan handig zijn als u een zakelijke auto laadt op een privé woonadres. U kunt dan gemakkelijk de verbruikte stroom verrekenen met de zaak. Het kan verder ook zijn dat u graag wilt weten hoeveel stroom u gebruikt voor het laden van uw auto. En dan kan de kWh teller/ meter in de meterkast uitkomst bieden.

1 fase of 3 fase
Let er bij de aanschaf van een energiemeter/ kWh meter dat u de juiste kiest voor uw situatie. Heeft u een 1 fasige aansluiting, kies dan een 1 fasige variant en in geval van een 3 fase aansluiting kiest u een 3 fasige kWh meter.

Zoekt u een laadstation/ laadbox met een ingebouwde kWh meter? Klik dan hier.


Lees meer
Filter uw producten
EMAT kWh meter 45A 1-fase Dinrail MID Gekeurd
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 1 fasig systeem tot 45A.
EMAT kWh meter 80A 3-fase Dinrail MID Gekeurd
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 3 fasig systeem tot 80A.
Ratio Kwh meter voor Ratio laadstation
Kwh meter - Let op: dit product is alleen bedoeld als uitbreiding op de Ratio laadstations waarbij het laadstation met dit product wordt uitgebreid met een eenvoudige cumulatieve energiemeter op de wandlader zelf.
Wallbox Power Meter 1 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 1 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.
SALE Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 3 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€209,95 €199,95

Informatie
Victron Energiemeter EM24 3-fase
De Victron EM24 energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-gegevensweergave.

€234,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1