Laadbox op de zaak

Heeft u als werknemer een elektrische of hybride auto van de zaak? Dan is het wel zo fijn als er op uw werk oplaadfaciliteiten zijn zodat u ook daar uw auto op kunt laden. Een zakelijke laadbox is bovendien niet alleen een service naar werknemers toe, ook klanten of bezoekers die elektrisch rijden zouden van de laadboxen gebruik kunnen maken. Qua zakelijke laadopties zijn er diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze laadboxen voor op de zaak.

Laden op de zaak
Met een goede laadinstallatie kunt u uw elektrische auto snel en veilig opladen. De precieze oplaadtijd hangt af van het laadvermogen van uw auto maar ook van de capaciteit van de laadunit. Dit is dus een factor om in overweging te nemen bij de aanschaf van een laadbox. In ieder geval laadt een officiële laadbox gemiddeld tien keer sneller dan een regulier stopcontact. U kunt een oplaadinstallatie in principe overal op uw parkeerterrein plaatsen, als er maar ruimte voor is. Ook moet er een stroomaansluiting aanwezig zijn of aangelegd worden. Het kan ook zijn dat er extra aanpassingen gedaan moeten worden, bijvoorbeeld in de meterkast (het aanleggen van een extra groep).

Aanschaf en installatie zakelijke laadbox
Laadkabeldiscounter.nl biedt u bij de aanschaf van een zakelijke laadbox ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt daarbij kiezen voor een laadbox aan de wand of voor een laadpaal. In onze webshop vindt u alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bovendien zijn al onze producten voorzien van heldere productinformatie en duidelijke foto’s. U kunt de laadbox of laadpaal van uw keuze gemakkelijk zelf bestellen. Indien gewenst kunnen wij de installatie voor u regelen maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te (laten) doen. Bij ons kunt u ook terecht voor een breed aanbod laadkabels.

Zakelijk voordeel voor bedrijven
Voor bedrijven heeft de aanschaf van zakelijk laadoplossingen een aantal fiscale voordelen. Dit om de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Daarnaast bespaart u met een elektrische auto op brandstofkosten. Stroom is immers een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Ook ligt de bijtelling bij een elektrische auto een stuk lager.

Hoe zit het met een zakelijke laadbox thuis?
Hoe zit het met de kosten als een werknemer ook thuis een laadbox wil installeren voor het opladen van zijn of haar elektrische auto? De kosten van een laadinstallatie thuis maken deel uit van de kosten van de auto van de zaak. Dit geldt niet alleen voor de laadunit zelf, maar ook voor eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld de meterkast. Let op, kosten voor het laden van de auto vallen niet onder deze regeling. Het is aan een werkgever om met de werknemer af te spreken of en hoe deze kosten vergoed worden.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Webasto Pure II Black Edition 11 kW
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€538,95 €454,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€749,95 €614,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen. Dit product betreft een complete kit met Powermeter en Cabledock. Beheer kan via de app, via de myWallbox-portal, wifi of Bluetooth.

€949,95 €829,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Max 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth.

€959,95 €724,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetoot

€699,95 €639,95

Informatie
SALE Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
De Wallbox Copper 22 kW outlet is een compacte, intelligente en mooi vormgegeven oplader. Connectie maken met de Copper SB kan via wifi, ethernet of Bluetooth. De Copper SB is geschikt voor particulier, zakelijk en publiek gebruik.

€959,95 €699,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
SALE Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - 5 meter kabel type 2
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - 5 meter kabel type 2
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. De Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar). Deze variant is uitgevoerd met 5 meter vaste laadk

€939,95 €919,95

Informatie
SALE Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Loadbalancing - 5 meter kabel type 2
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Loadbalancing - 5 meter kabel type 2
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. De Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar). Deze variant is uitgevoerd met active loadbalancin

€1.134,95 €1.099,95

Informatie
SALE EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini Pro 2 laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€649,95 €449,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. 2 voedingskabels.

€3.599,95 €3.399,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 19