Laadkabel Tesla

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Tesla heeft 3 modellen 100% elektrische auto’s beschikbaar en dat zijn de Telsla Model S, de Tesla Model X en de Tesla Model 3. In deze drie modellen is ook nog verschil aanwezig.
  
De Tesla Model S is beschikbaar met accu’s van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model S laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is een duolader beschikbaar in de Model S en dan kan de auto laden met 3 fase en 32A. Vanaf de zomer van 2016 is de Model S optioneel verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader en dan kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model X is beschikbaar met accu’s van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model X laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is de Model X verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader en dan kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

Voor de Model 3 zijn nog niet alle details bekend.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.

 

Lees meer