Alfen

Alfen - The power to adapt! Alfen is een Nederlandse fabrikant van slimme laadoplossingen voor elektrische auto's. U heeft ze vast wel eens gezien, de witte robuuste laders van Alfen. De meest verkochte laders zijn de EVE modellen, uitgevoerd in enkele en dubbele outlet en tevens met vaste laadkabel.

Bij de Alfen laders bieden we verder scherp geprijsde E-Flux abonnementen waarmee u uw lader nog slimmer kunt inzetten. U kunt uw lader koppelen met een backoffice systeem van bijvoorbeeld een leasemaatschappij waardoor verrekening van geladen energie gemakkelijk gebeurt. Ook kunt u met de laders van Alfen in combinatie met E-Flux betaalopties aanbieden voor bijvoorbeeld klanten die bij u willen laden.

Lees meer
Filter uw producten


Alfen Eigen logo in 3,5" kleurendisplay
Wilt u uw eigen logo in het 3,5" kleurendisplay op uw Alfen lader? Dat kan!
Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Met dit grijze front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)
Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde - 1x32A - 5 meter
Met deze Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde van 5 meter 1x32A kunt u een bestaand laadstation uitvoeren met een 5 meter type laadkabel. Dit kan bijvoorbeeld praktisch zijn als uw kabel of stekker kapot is.

€179,95

Informatie
Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€189,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Single
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van een Eve Single laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€199,95

Informatie
Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde - 3x32A - 5 meter
Met deze Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde van 5 meter 3x32A kunt u een bestaand laadstation uitvoeren met een 5 meter type laadkabel. Dit kan bijvoorbeeld praktisch zijn als uw kabel of stekker kapot is.

€239,95

Informatie
Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde - 1x32A - 8 meter
Met deze Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde van 8 meter 1x32A kunt u een bestaand laadstation uitvoeren met een 8 meter type laadkabel. Dit kan bijvoorbeeld praktisch zijn als uw kabel of stekker kapot is of als u een langere laadkabel wilt hebben.

€269,95

Informatie
Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde - 3x32A - 8 meter
Met deze Alfen Laadkabel Type 2 naar open einde van 8 meter 3x32A kunt u een bestaand laadstation uitvoeren met een 8 meter type laadkabel. Dit kan praktisch zijn als uw kabel of stekker kapot is of als u een langere kabel nodig heeft.

€369,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Single Duo
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van twee Eve Single laadstations. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€399,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Double
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van een Eve Double laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€399,95

Informatie
Alfen Eve Single S-line - 1 x 32A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 1 x 32A (instelbaar).

€829,95

Informatie
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar).

€839,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 4