Een laadkabel op maat

Een laadkabel bestellen kan behalve in de gangbare lengtes óók 'zo lang of kort' u wilt. Via deze shop kunt u namelijk een laadkabel op maat samenstellen. In de lengte die u wenst, variërend van zo'n 2 of 3 meter tot zelfs zo'n 20 meter (langer raden wij af vanwege spanningsverlies en laadstoringen). Of u nou een korte kabel of extra lange kabel wilt voor het laden van uw elektrische auto: wij helpen u óók aan een afwijkende maat. 

Laadkabeldiscounter.nl heeft laadkabels per strekkende meter op voorraad. Ook bijbehorende stekkers van Type 1 en Type 2 zijn voorradig. We hebben kabels liggen voor laden met 16 ampère en voor 32A laden. Beide laadcapaciteiten zijn er in de varianten 1-fasig en 3-fasig. U bepaalt zelf welke laadkabel en welke lengte u wenst - en wij helpen u direct verder. Lees verder voor de mogelijkheden:

Laadkabel op maat laten maken
1) Laadkabeldiscounter.nl levert u 'vandaag vóór 22.00 uur besteld = vandaag verzonden' de benodigde onderdelen waarmee u zelf de kabel kunt samenstellen. Namelijk:

- Losse meters kabel kunt u hier vinden.

- Voor een Type 2 kabel: twee losse stekkers Type 2 (één voor aan autozijde, naast de variant voor de ingang van het laadstation) plus de aangegeven lengte / capaciteit / aantal fasen van de kabel.

- Voor een Type 1 kabel: een losse stekker Type 1 (voor aan autozijde), een losse stekker Type 2 (die voor de ingang van het laadstation) plus de gewenste lengte / capaciteit / aantal fasen van de kabel.

2) U vraagt ons de laadkabel in elkaar te zetten. Let op! Dit kan alleen als u meerdere kabels tegelijkertijd bestelt. Op op maat maken van laadkabels kan per 5 kabels gedaan worden. Het verzorgen van een laadkabel op maat kunnen wij via onze leverancier uit handen nemen. De levertijd hiervan is een aantal werkdagen. Vraag ons vooraf naar de kosten op basis van uw exacte wensen. Een laadkabel op exact de gewenste lengte laten maken kan zowel met een aansluiting aan autozijde van Type 1 als Type 2. Ook bij het laten maken van een EV lader heeft u keuze uit deze kabels: 1-fasig 16A, 3-fasig 16A, 1-fasig 32A en 3-fasig 32A.

Een laadkabel kopen per meter

Extra kort, extra lang of toch een standaard kabellengte?
Het op maat laten maken van de EV laadkabel voor uw elektrische of plug-in hybride auto kan een voordeel zijn. Een extra korte laadkabel weegt bijvoorbeeld minder, en een variant van 3 meter of zelfs maar zo'n 2 meter is in uw parkeer-laadsituatie mogelijk al voldoende. In andere parkeer-laadsituaties is juist weer een extra lánge laadkabel van meerwaarde - langer dan de standaard EV kabels van 4 meter, 6 meter, 8 meter en 10 meter.

Neem vooraf contact op
Het afhandelen van uw bestelling van een laadkabel op maat kan snel gebeuren. Neem echter éérst vooraf contact met ons op, telefonisch of per e-mail, en geef daarbij de gewenste specificaties aan (lengte kabel, Type 1 of Type 2, 16A of 32A, 1-fasig of 3-fasig). Na een snelle en voordelige offerte van onze zijde maakt Laadkabeldiscounter.nl uw verzoek snel en adequaat in orde.

Een mobiele thuislader op maat?
Let wel: bovenstaande geldt alleen voor een laadkabel voor een outlet laadstation (een vaste laadbox voor thuis of bijvoorbeeld bij kantoor, echter zonder vaste kabel) en/of voor gebruik van de kabel bij een openbare laadpaal. Zoekt u een mobiele thuislader? Klik dan op voorgaande link voor verschillende (standaard) lengten van zo'n laadkabel voor in het Schuko 220-230 volts stopcontact thuis.

 

Een laadkabel op maat