Laadstation Chevrolet

Een laadstation voor een Chevrolet kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw hybride automodel van Chevrolet. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Chevrolet, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Chevrolet één plug-in hybride auto: de Chevrolet Volt. Daarnaast heeft Chevrolet nog een 100% elektrische auto: de Chevrolet Bolt

  • De Chevrolet Volt heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Chevrolet Bolt heeft een accu met een capaciteit van 60 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Chevrolet

  • De Chevrolet Volt heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Chevrolet Bolt heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan lade via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Chevrolet en u vindt de meeste geschikte laadstations!

Lees meer