Laadkabel Renault

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Renault heeft 3 100% elektrische auto’s beschikbaar en dat zijn de Renault ZOE, de Renault TWIZY en de Renault KANGOO Z.E. 33. 
De Renault ZOE heeft een accu met een capaciteit van 22 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.
De Renault TWIZY heeft een accu met een capaciteit van 7 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
De Renault KANGOO Z.E. 33 heeft een accu met een capaciteit van 33 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Renault?
De Renault ZOE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
De Renault TWIZY heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
De Renault KANGOO Z.E. 33 heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.
Lees meer