Laadkabel Renault

Een laadkabel kopen voor een Renault? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Renault te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Renault op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Renault kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Renault elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Renault
Het Franse automerk Renault heeft 1 plug-in hybride auto: de Captur E-Tech daarnaast heeft Renault 5 100% elektrische auto's: de ZOE, de Fluence, Kangoo Maxi Z.E. 33, de Twizy en de Megane E-Tech. Daarnaast heeft Renault ook nog een 100% elektrische bestelbus: de Master Z.E.

 • De Renault Captur E-Tech heeft een accu met een capaciteit van 9,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
 • De Renault ZOE is er in verschillende modellen: de ZOE R90, de ZOE R90 Entry en de ZOE R110. De capaciteit van de accu verschilt per model van de Renault ZOE. Alle modellen van de ZOE kunnen laden via 3 fase met maximaal 32A. 
 • De Renault Fluence heeft een accu met een capaciteit van 22 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
 • De Renault KANGOO Z.E. 33 heeft een accu met een capaciteit van 33 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
 • De Renault Twizy heeft een accu met een capaciteit van 7 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
 • De Renault Megane E-Tech heeft een accu met een capaciteit van 65 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.
 • De Renault Master Z.E. heeft een accu met een capaciteit van 33 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Renault?"

 • De Renault Captur E-Tech heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.
 • De Renault ZOE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
 • De Renault Fluence heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt. 
 • De Renault KANGOO Z.E. 33 heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
 • De Renault Twizy heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
 • De Renault Megane E-Tech heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
 • De Renault Master Z.E. heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Renault dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer