Ratio

Ratio Electric is een Nederlandse leverancier van laadkabels, mobiele laders en laadboxen. Ratio produceert de hoogste kwaliteit laadkabels en accessoires.

Een hoge kwaliteit laadkabel is te herkennen aan een goede flexibele kabel (in het geval van onze kabels zijn dat kabels geleverd door het Nederlandse Draka) en aangespoten stekkers. Vooral dat laatste is van belang. Aangespoten stekkers zijn vele malen beter gecontrueerd en gaan langer mee dan geschroefde stekkers. De aansluiting van de kabel op de stekker is bij een aangespoten stekker gewoon sterker en niet water of vochtdoorlatend. 

De kabels van Ratio worden verder geleverd met 3 jaar volledige garantie, dus als er onverhoopt iets is met uw kabel dan wordt deze kosteloos voor u vervangen of gerepareerd. Het grote voordeel van Ratio als Nederlandse leverancier van uw kabel is hierbij dat snel geschakeld kan worden met de leverancier zodat uw kabel ook snel vervangen zal worden.
Lees meer
Filter uw producten

Ratio aansluitkabels voor Locking Actuator
Ratio aansluitkabels bedoeld om de Locking Actuator aan te sluiten op uw laadstation.
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 5 meter lang en bestaat uit 3 x 1,5mm2 draden.
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot 10 meter. De tas is enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
Ratio losse 3 x 32A laadkabel zonder stekkers
Wilt u een lange laadkabel of juist een hele korte? Dan kunt u die ook zelf samenstellen. Dit product is een losse laadkabel zonder stekkers waarmee u zelf een kabel kunt maken. Deze kabel is bedoeld voor 3 x 32A.
Ratio Stekker houder type 1
Met deze stekker houder type 1 kunt u uw laadkabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. U kunt deze houder op de muur monteren en zodoende kunt u uw kabel makkelijk pakken.
Ratio Stekker houder type 2
Met deze stekker houder type 2 kunt u uw laadkabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. U kunt deze houder op de muur monteren en zodoende kunt u uw kabel makkelijk pakken.
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE 16A naar schuko
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van 1 fase CEE 16A naar schuko kunt u van een CEE 1 fasige 16A uitgang een standaard schuko stopcontact maken. U kunt hierop vervolgens uw standaard verlengsnoer aansluiten.
Ratio Verloopstekker schuko naar 1 fase CEE 16A
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van schuko naar 1 fase CEE 16A kunt u van een standaard schuko stopcontact een 1 fasige 16A uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 16A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 10 Meter
Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 10 meter lang en bestaat uit 3 x 1,5mm2 draden.
SALE Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.

€34,95 €29,95

Informatie
Ratio Verlengsnoer 3 x 2,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 5 meter lang en bestaat uit 3 x 2,5mm2 draden.
Ratio Voedingskabel voor laadstation met CEE stekker - 1 x 16A
Ieder laadstation (ook wel homebox of EV wandlader genoemd) van Ratio is aan te sluiten op een CEE stopcontact. Afhankelijk van het model laadstation kiest u een CEE voedingskabel. Dit is de 1 x 16A blauwe variant.
*Incl. btw
Pagina 1 van 19