Laadkabels Lynk & Co

Een laadkabel kopen voor een Lynk & Co? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Lynk & Co te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Lynk & Co op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Lynk & Co kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Lynk & Co elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Lynk & Co
Lynk & Co heeft één elektrische auto: de Lynk & Co 01. Dit is de eerste plug-in hybride auto van Lynk & Co.

  • De Lynk & Co 01 heeft een accu met een capaciteit van 17,6 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 29A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Lynk & Co?"

  • De Lynk & Co 01 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 29A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Lynk & Co dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer