Laadkabel Jaguar

Een laadkabel kopen voor een Jaguar? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Jaguar te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Jaguar op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Jaguar kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Jaguar elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Jaguar
Jaguar heeft twee elektrische auto op de markt gebracht: de I-Pace.

  • De Jaguar I-Pace heeft een accu met een capaciteit van 90 kWh (85 kWh bruikbaar). De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 28,5A.
  • De Jaguar I-Pace (vanaf juli 2020) heeft een upgrade gehad aan de boordlader waardoor de I-Pace ook op 3 fase kan laden. De I-Pace heeft ook een accu met een capaciteit van 90 kWh (85 kWh bruikbaar). De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. De I-Pace kan ook nog steeds laden op 1 fase 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Jaguar?"

  • De Jaguar I-Pace heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.
  • De Jaguar I-Pace (vanaf juli 2020) heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. 

Kies hieronder het model van Jaguar dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer