Laadstation Tesla

Een laadstation voor een Tesla kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Tesla. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Tesla, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Tesla vier modellen 100% elektrische auto's: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3 en de Tesla Model Y.

Laadstation voor Tesla
De genoemde vier modellen zijn er in verschillende uitgaves.

De Tesla Model S is beschikbaar met accu's van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model S laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is een duolader beschikbaar in Model S: dan kan de auto laden met 3 fase en 32A. Sinds de zomer van 2016 is Model S optioneel verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader: daarmee kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model X is beschikbaar met accu's van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in Model X laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is Model X verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader. Daarmee kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model 3 is beschikbaar in twee modellen. De standaard Model 3 laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is Model 3 Long Range verkrijgbaar met een hogere accucapaciteit (76 kWh). Ook Model 3 Long Range laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Model 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

De Tesla Model Y is beschikbaar met een accucapaciteit van 75 kWh. De lader in de Model Y laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Kies hieronder het model van Tesla en u vindt de meest geschikte laadstations!

Lees meer