Laadkabel Chevrolet

Een laadkabel kopen voor een Chevrolet? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Chevrolet te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Chevrolet op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Chevrolet kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Chevrolet elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Chevrolet
Het Amerikaanse merk heeft een plug-in hybride auto: de Chevrolet Volt. Daarnaast heeft Chevrolet nog een 100% elektrische auto: de Chevrolet Bolt.

  • De Chevrolet Volt heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Chevrolet Bolt heeft een accu met een capaciteit van 60 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Chevrolet?"

  • De Chevrolet Volt heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt
  • De Chevrolet Bolt heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 32A geschikt

Kies hieronder het model van Chevrolet dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer