Laadkabel Volkswagen

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Volkswagen heeft drie plug-in hybride auto’s en 2 volledig elektrische auto’s beschikbaar. De plug-in hybrides zijn de Volkswagen Golf GTE, de Volkswagen Passat GTE en de Volkswagen Passat GTE Variant. De volledig elektrische modellen van Volkswagen zijn de Volkswagen e-Up en de Volkswagen e-Golf.

De Volkswagen Golf GTE heeft een accu van 8 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen Passat GTE heeft een accu van 9,9 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen Passat GTE Variant heeft een accu van 9,9 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen e-Up heeft een accu van 18,7 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen e-Golf heeft een accu van 24,2 kWh en laadt via 2 fase met maximaal 16A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Golf?
De Volkswagen Golf GTE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen Passat GTE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen Passat GTE Variant heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen e-Up heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen e-Golf heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.

Lees meer