Laadoplossing zakelijk

Wij van Laadkabeldiscounter.nl helpen u graag bij de aanschaf van zakelijke laadoplossingen. U vindt in onze webshop niet alleen een ruim aantal hoogwaardige laadproducten, u kunt bij ons ook terecht voor informatie en advies. Indien u dat wenst, kunnen wij ook de installatie van de door u bestelde producten voor u regelen. Kortom; Laadkabeldiscounter.nl is hét adres voor zakelijke laadstations.

Aantal elektrische auto’s stijgt
Het aantal bestuurders dat kiest voor een elektrische auto is nog steeds stijgende. Dit betekent dat ook zakelijke rijders steeds vaker kiezen voor elektrisch. Bedrijven ontkomen er dus niet meer aan om laadmogelijkheden aan te bieden op het werk. Immers, als een werknemer met zijn of haar elektrische auto naar kantoor komt, is het wel zo prettig als deze onder werktijd opgeladen kan worden. Ook gasten en/of bezoekers met een elektrische auto zullen de laadpalen op uw parkeerterrein kunnen waarderen.

Zakelijke laadopties
Wanneer u overgaat tot de aanschaf van zakelijke laadoplossingen heeft u de keuze uit laadstations aan de muur of laadpalen (of een combinatie van de twee). Het voordeel van laadpalen is dat ze overal te plaatsen zijn. U bent immers niet afhankelijk van een muur om de laadbox aan te bevestigen. Vaak kunnen op een laadpaal zelfs twee laadstations bevestigd worden. Dit heeft als voordeel dat er aan dezelfde paal twee auto’s tegelijkertijd geladen kunnen worden. Ideaal dus, voor op een zakelijk parkeerterrein. Een nadeel van een laadpaal is dat u niet alleen voor de laadbox, maar ook voor de laadpaal betaalt. Deze optie kan dus iets duurder uitvallen.

Handig overzicht van uw laadpark
Wanneer u uw laadboxen aangeschaft heeft en deze geïnstalleerd zijn, kunt u ze eenvoudig beheren in een backoffice-systeem. Middels dit systeem heeft u inzicht in het gebruik en verbruik van de laadboxen. U ziet dus precies wie wanneer laadt en hoe voor hoe lang.

Aanschaf en installatie zakelijke laadoplossing
Neem voor meer informatie over onze laadoplossingen gerust contact met ons op. Wij helpen u ook graag met de installatie. Bestelt u meerdere laadstations? U ontvangt van ons een persoonlijke en aantrekkelijk offerte op maat. Bij Laadkabeldiscounter.nl kunt u rekenen op hoogwaardige producten die we aanbieden tegen concurrerende prijzen. Behalve voor laadpalen kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal laadkabels.

 

Lees meer
Filter uw producten


Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€888,95

Informatie
Webasto Pure II Black Edition 22 kW
De Webasto Pure II Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€749,00

Informatie
SALE Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
De Wallbox Copper 22 kW outlet is een compacte, intelligente en mooi vormgegeven oplader. Connectie maken met de Copper SB kan via wifi, ethernet of Bluetooth. De Copper SB is geschikt voor particulier, zakelijk en publiek gebruik.

€1.079,95 €959,95

Informatie
Wallbox Pulsar 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€649,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, Outlet - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met een type 2 outlet. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Geschikt voor alle typen elektrische auto's. Deze lader is uitgevoerd in het zwa

€549,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€849,95

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
Wallbox Pulsar 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€599,95

Informatie
SALE Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
De Ratio Smart Box past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. Inclusief 5 meter laadkabel type 2 en kWh meter.

€819,95 €799,95

Informatie
EO Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€514,95

Informatie
Ratio EV Home Box Laadstation type 2 Outlet 3 fase 32A
Hoge kwaliteit EV Home Box Laadstation type 2 Outlet 32A geschikt voor 3 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€589,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 14