Laadpaal op de zaak

Elektrische auto’s blijven in populariteit toenemen. Met de ontwikkeling van nieuwe modellen wordt elektrisch reden steeds toegankelijker voor een groter publiek. Ook onder de zakelijke rijders neemt het aantal dat kiest voor een elektrische of hybride auto toe. Als werkgever is het dus belangrijk om op kantoor voldoende laadmogelijkheden te faciliteren zodat werknemers die elektrisch rijden, hun auto te allen tijde op kunnen laden. Daarbij is het aanbieden van laadpalen ook een mooie service naar bezoekers/klanten toe.

Verplichte laadpalen op parkeerterreinen werkgevers
Inmiddels is bekend dat in 2020 het voor veel werkgevers verplicht is gesteld om hun parkeergelegenheden te voorzien van laadstations. In eerste instantie geldt dit voor nieuwe en gerenoveerde bedrijfspanden met meer dan tien parkeerplekken. Er moet in dat geval minimaal 1 laadpaal per 10 parkeerplekken beschikbaar zijn. Wilt u ook een laadpaal of laadbox aanschaffen? Laadkabeldiscounter.nl is een betrouwbare aanbieder van laadpunten, laadkabels en laadaccessoires. U kunt bij ons ook terecht voor uw zakelijke aanschaf.

Waarom de keuze voor een laadpaal?
Veel bedrijven kiezen voor een laadpaal in plaats van een wandbox. We spreken van een laadpaal als de laadbox geïnstalleerd wordt op een daarvoor bestemde, roestvrijstalen paal. Het voordeel van een laadpaal is dat deze wat makkelijker toegankelijk is. U kunt 'm tenslotte in principe overal plaatsen. Dit vereenvoudigt het parkeren ten opzichte van de lader. Maar ook een laadstation voor aan de wand is natuurlijk een prima keuze op uw zakelijke parkeerterrein. Het hangt maar net van uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte af. Houd bij aanschaf van een laadinstallatie wel rekening met het feit dat de meeste werknemers hun eigen kabels zullen gebruiken voor het laden. Kies in dat geval voor een laadpaal met outlet.

Fiscale voordelen voor een werkgever
Oplaadpunten voor de elektrische of hybride auto zijn een mooi gebaar naar de werknemer toe, maar ook voor een werkgever heeft de aanschaf voordelen. En dan hebben we het voornamelijk over fiscaal voordeel. U leest er meer over op deze pagina van de Belastingdienst.

Laadkabeldiscounter.nl: betrouwbare aanbieder van laadstations
De aanschaf van een geschikt laadstation voor uw bedrijf wordt door Laadkabeldiscounter zeer eenvoudig en inzichtelijk gemaakt. Ons aanbod laadpalen, laadkabels en accessoires is zeer uitgebreid te noemen. U kunt bij ons terecht voor laadstations van Type 1 en Type 2, voor het laden met 16 ampère en 32 ampère, 1-fasig en 3-fasig. Met en zonder KWh-meter. Bij elk van onze producten vindt u een duidelijke beschrijving en een handig overzicht van alle specificaties. Uiteraard hanteren wij concurrerende prijzen.

Vragen? Neem gerust contact op
Komt u er niet uit wat betreft de aanschaf van een laadstation, kabel of accessoire? Of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag! Bij de aanschaf van een serie laadstations en indien gewenst het installeren ervan, bieden we u een persoonlijke, aantrekkelijke offerte op maat.

 

Lees meer
Filter uw productenWebasto Pure Black Edition 11 kW
De Webasto Pure Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€888,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 22 kW
De Webasto Pure Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€695,00

Informatie
SALE Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
De Ratio Smart Box past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. Inclusief 5 meter laadkabel type 2 en kWh meter.

€819,95 €799,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetoot

€838,95

Informatie
Ratio Home Box Smart Outlet 32A 1 fase
De Ratio Home Box Smart past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten.

€699,95

Informatie
Wallbox Pulsar 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€599,95

Informatie
EO Mini Laadstation type 2 Outlet 32A - Zilver
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel. Dit laadstation is zilver/ grijs van kleur.

€514,95

Informatie
Ratio EV Transformer Charger
Met de Ratio EV Transformer Charger kunt u van een 3 x 16A een 1 x 32A aansluiting maken. Dat scheelt dan dus hoge vastrecht kosten en u kunt toch de maximale laadsnelheid van uw auto benutten.

€1.795,00

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, Outlet - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met een type 2 outlet. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Geschikt voor alle typen elektrische auto's. Deze lader is uitgevoerd in het zwa

€549,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 10