Laadpaal op de zaak

Elektrische auto’s blijven in populariteit toenemen. Met de ontwikkeling van nieuwe modellen wordt elektrisch reden steeds toegankelijker voor een groter publiek. Ook onder de zakelijke rijders neemt het aantal dat kiest voor een elektrische of hybride auto toe. Als werkgever is het dus belangrijk om op kantoor voldoende laadmogelijkheden te faciliteren zodat werknemers die elektrisch rijden, hun auto te allen tijde op kunnen laden. Daarbij is het aanbieden van laadpalen ook een mooie service naar bezoekers/klanten toe.

Verplichte laadpalen op parkeerterreinen werkgevers
Inmiddels is bekend dat in 2020 het voor veel werkgevers verplicht is gesteld om hun parkeergelegenheden te voorzien van laadstations. In eerste instantie geldt dit voor nieuwe en gerenoveerde bedrijfspanden met meer dan tien parkeerplekken. Er moet in dat geval minimaal 1 laadpaal per 10 parkeerplekken beschikbaar zijn. Wilt u ook een laadpaal of laadbox aanschaffen? Laadkabeldiscounter.nl is een betrouwbare aanbieder van laadpunten, laadkabels en laadaccessoires. U kunt bij ons ook terecht voor uw zakelijke aanschaf.

Waarom de keuze voor een laadpaal?
Veel bedrijven kiezen voor een laadpaal in plaats van een wandbox. We spreken van een laadpaal als de laadbox geïnstalleerd wordt op een daarvoor bestemde, roestvrijstalen paal. Het voordeel van een laadpaal is dat deze wat makkelijker toegankelijk is. U kunt 'm tenslotte in principe overal plaatsen. Dit vereenvoudigt het parkeren ten opzichte van de lader. Maar ook een laadstation voor aan de wand is natuurlijk een prima keuze op uw zakelijke parkeerterrein. Het hangt maar net van uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte af. Houd bij aanschaf van een laadinstallatie wel rekening met het feit dat de meeste werknemers hun eigen kabels zullen gebruiken voor het laden. Kies in dat geval voor een laadpaal met outlet.

Fiscale voordelen voor een werkgever
Oplaadpunten voor de elektrische of hybride auto zijn een mooi gebaar naar de werknemer toe, maar ook voor een werkgever heeft de aanschaf voordelen. En dan hebben we het voornamelijk over fiscaal voordeel. U leest er meer over op deze pagina van de Belastingdienst.

Laadkabeldiscounter.nl: betrouwbare aanbieder van laadstations
De aanschaf van een geschikt laadstation voor uw bedrijf wordt door Laadkabeldiscounter zeer eenvoudig en inzichtelijk gemaakt. Ons aanbod laadpalen, laadkabels en accessoires is zeer uitgebreid te noemen. U kunt bij ons terecht voor laadstations van Type 1 en Type 2, voor het laden met 16 ampère en 32 ampère, 1-fasig en 3-fasig. Met en zonder KWh-meter. Bij elk van onze producten vindt u een duidelijke beschrijving en een handig overzicht van alle specificaties. Uiteraard hanteren wij concurrerende prijzen.

Vragen? Neem gerust contact op
Komt u er niet uit wat betreft de aanschaf van een laadstation, kabel of accessoire? Of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag! Bij de aanschaf van een serie laadstations en indien gewenst het installeren ervan, bieden we u een persoonlijke, aantrekkelijke offerte op maat.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€749,95 €614,00

Informatie
SALE Webasto Pure II Black Edition 11 kW
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€538,95 €454,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €609,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen. Dit product betreft een complete kit met Powermeter en Cabledock. Beheer kan via de app, via de myWallbox-portal, wifi of Bluetooth.

€949,95 €829,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetoot

€699,95 €639,95

Informatie
SALE EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini Pro 2 laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€649,95 €449,95

Informatie
SALE Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
Ratio Smart Box 32A 1 fase + 5 meter laadkabel type 2
De Ratio Smart Box past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. Inclusief 5 meter laadkabel type 2 en kWh meter.

€849,95 €549,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. 2 voedingskabels.

€3.599,95 €3.399,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Pro 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Pro 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Pro 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth.

€999,95 €899,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Max 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth.

€959,95 €729,00

Informatie
SALE Webasto Pure II Black Edition 22 kW
Webasto Pure II Black Edition 22 kW
De Webasto Pure II Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€629,95 €539,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 19