Overige accessoires voor EV

Overige accessoires voor EV.

Lees meer
Filter uw producten

Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 3 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€209,95

Informatie
Wallbox Power Meter 1 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 1 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€109,95

Informatie
Ratio Key Switch slot/ sleutelvergrendeling voor laadstation
Met de Ratio Key Switch voegt u een slot toe aan uw laadstation. Hierdoor kunnen geen andere mensen gebruik maken van uw laadstation. Deze key switch wordt ingebouwd in uw laadstation.
Ratio EV Charging outlet + Vergrending laadkabel
Complete set van Ratio Laad outlet voor maximaal 3 x 32A inclusief het vergrendelingsmechanisme voor de laadkabel en de aansluitkabels daarbij (de Locking Actuator).

€134,95

Informatie
Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes zwart
Voorkom dat uw auto gestolen wordt door gebruik te maken van de Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes in de kleur zwart. Dit fraai vormgegeven anti-diefstal etui zorgt ervoor dat uw sleutelcode beschermd blijft voor dieven.
Ratio Laadkabel vergrendeling in outlet
Deze Ratio Locking Actuator zorgt voor een vergrendeling van uw laadkabel in de outlet. Hierdoor kan uw laadkabel nooit gestolen worden.
Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes bruin
Voorkom dat uw auto gestolen wordt door gebruik te maken van de Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes in de kleur bruin. Dit fraai vormgegeven anti-diefstal etui zorgt ervoor dat uw sleutelcode beschermd blijft voor dieven.
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot 15 meter. De tas is enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
Ratio EV Charging outlet M3/T2 32A
Ratio Laad outlet voor maximaal 3 x 32A zonder vergrendelingsmechanisme voor de laadkabel.
Ratio EV Charging outlet + Vergrending laadkabel
Complete set van Ratio Laad outlet voor maximaal 3 x 32A inclusief het vergrendelingsmechanisme voor de laadkabel en de aansluitkabels daarbij (de Locking Actuator).

€134,95

Informatie
Ratio EV Laad outlet 3 fase 32A
Ratio Laad outlet voor maximaal 3 x 32A zonder vergrendelingsmechanisme voor de laadkabel. Een vergrendelingsmechanisme is wel optioneel verkrijgbaar voor deze outlet.
Ratio Tesla button voor Ratio laadstations
Met deze Tesla button voor Ratio laadstations kunt u een Ratio laadstation uitbreiden met een stekker waarop een knop aanwezig is om het Tesla laadklepje te openen en de laadsessie te starten. U hoeft dan niet in de auto de laadsessie te starten.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3