Laadoplossing thuis

Als u voor het opladen van uw elektrische auto een laadoplossing voor thuis zoekt, heeft u keuze uit verschillende opties. Zo kunt u, afhankelijk van het type auto en uiteraard uw persoonlijke wensen, kiezen voor een mobiele lader of voor een vast oplaadpunt aan de wand of op een paal. Hieronder vindt u meer informatie over de diverse opties. Op Laadkabeldiscounter.nl kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige laadstations, laders, laadkabels en accessoires.

Een mobiele thuislader
Met een mobiele thuislader maakt u gebruik van het standaard Schuko stopcontact (220-230 Volt stroomnet) voor het opladen van uw elektrische of hybride auto. U heeft dus geen los laadstation nodig, wat zorgt voor een stukje gebruiksgemak. Aan de ene kant van de mobiele lader vindt u de stekker voor het stopcontact en aan de andere kant heeft u de keuze uit een aansluiting Type 1 of een aansluiting Type 2, afhankelijk van wat er voor uw auto nodig is.

Waarom een mobiele thuislader?
Als u een laadoplossing voor thuis zoekt, is de mobiele thuislader een prima optie. Deze optie is relatief goedkoop omdat u immers geen apart laadstation nodig heeft. Het laden gaat redelijk snel wanneer u een auto met kleinere accu en dito range heeft. De mobiele thuisladers op Laadkabeldiscounter.nl zijn high tech en van uitstekende kwaliteit. Zo kunnen ze onder meer 'lezen' wat uw auto nodig heeft en stoppen ze met laden wanneer de accu vol is. Daarnaast is uw accu beschermd tegen piekstromen. Zorg bij een mobiel laadstation wel voor een aparte groep in uw stoppenkast. Anders heeft u kans dat de stoppen doorslaan.

Een vast laadstation
Vindt u een thuislader die gebruik maakt van het stopcontact onhandig? Of heeft u een laadmogelijkheid met meer vermogen nodig? Dan raden wij u aan te kiezen voor een vast laadstation. U kunt kiezen voor een laadstation met bevestiging aan de muur of bevestiging op een laadpaal. De gebruiksvriendelijkheid van beide opties is erg hoog. Ook is het zo dat u bij een vast laadstation geen losse kabels door uw woning en/of garage heeft lopen waardoor deze optie netter oogt. Een ander voordeel van veel laadstations is dat ze tegenwoordig uitgerust zijn met een kWh-meter. Met deze meter krijgt u op eenvoudige wijze inzicht in het stroomverbruik van uw elektrische auto.

Laadpaal of laadstation?
Bij de keuze voor een vaste laadmogelijkheid kunt u het laadstation aan de muur (laten) installeren of een laadpaal gebruiken. De termen laadpaal en laadstation worden regelmatig door elkaar gebruikt maar betekenen niet hetzelfde. Het laadstation an sich gebruikt u voor het opladen van uw elektrische auto. De bevestiging kiest u zelf: dit kan dus wandbevestiging of paalbevestiging zijn. In het laatste geval spreken we dan van een laadpaal. Een laadpaal biedt u iets meer flexibiliteit wat betreft parkeren ten opzichte van een laadstation. Het is bovendien een prima alternatief als een laadstation aan de muur niet mogelijk of wenselijk is.

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Webasto Pure II Black Edition 11 kW
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€538,95 €454,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen. Dit product betreft een complete kit met Powermeter en Cabledock. Beheer kan via de app, via de myWallbox-portal, wifi of Bluetooth.

€949,95 €829,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
SALE Ratio Mobiele lader type 2 naar schuko - 5 meter
Ratio Mobiele lader type 2 naar schuko - 5 meter
Met deze mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Dat kan handig zijn als u onderweg geen openbaar laadpunt vindt of gewoon thuis via het stopcontact.

€435,00 €399,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetoot

€699,95 €639,95

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Max 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met 5 meter vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Max 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth.

€959,95 €724,00

Informatie
SALE Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
SALE Ratio Mobiele lader type 2 naar CEE - 3 fase 16A - 5 meter
Ratio Mobiele lader type 2 naar CEE - 3 fase 16A - 5 meter
Met deze mobiele thuislader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een stopcontact voor een CEE stekker. De lader kan laden met maximaal 3 x 16A. Inclusief ingebouwde kWh meter.

€599,95 €529,95

Informatie
SALE EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
EO Mini Pro 2 Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini Pro 2 laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€649,95 €449,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. 2 voedingskabels.

€3.599,95 €3.399,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Socket
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€624,00

Informatie
SALE Webasto Pure II Black Edition 22 kW
Webasto Pure II Black Edition 22 kW
De Webasto Pure II Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€629,95 €539,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 21