Laadkabel Porsche

Een laadkabel kopen voor een Porsche? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Porsche te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Porsche op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Porsche kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Porsche elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Porsche
Het Duitse automerk Porsche heeft twee plug-in hybride auto's: de Porsche Cayenne S E-Hybrid en de Porsche Panamera S E-Hybrid. Daarnaast heeft Porsche één volledig elektrische auto de Taycan.

  • De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 10,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 9,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Porsche Taycan heeft een accu met een capaciteit van 79,5 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Porsche?"

  • De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Porsche Taycan heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 3-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Taycan 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Porsche dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer