Laadkabel Porsche

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien. 

Porsche heeft 2 plug-in hybride auto’s beschikbaar en dat zijn de Porsche Cayenne S E-Hybrid en de Porsche Panamera S E-Hybrid. 
De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 10,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 9,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Porsche?
De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.
De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.

Lees meer