Laadkabel Ford

Een laadkabel kopen voor een Ford? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Ford te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Ford op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Ford kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Ford elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Ford
Ford heeft één plug-in hybride auto: de C-Max Plug-In Hybride. Daarnaast heeft Ford twee volledig elektrische auto: de Ford Focus Electric en de Ford Mustang Mach-E.

  • De Ford C-Max Plug-in Hybride heeft een accu met een capaciteit van 7,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Ford Focus Electric heeft een accu met een capaciteit van 23,0 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Ford Mustang Mach-E heeft een accu met een capaciteit van 75 kWh of 99 kWh. De lader in de auto kan in beide gevallen laden via 3 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Ford?"

  • De Ford C-Max Plug-In Hybride heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Ford Focus Electric heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Ford Mustang Mach-E heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Ford dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer