Laadstation BYD

Een laadstation voor een BYD kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische automodel van BYD. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor DS, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft BYD één volledig elektrische auto: de Born.

  • De BYD ATTO 3 heeft een accu met een capaciteit van 60,5 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A de ATTO 3 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.
  • De BYD TANG heeft een accu met een capaciteit van 86,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor BYD

  • De BYD ATTO 3 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is het laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de BYD ATTO 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.
  • De BYD TANG heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van BYD en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer