Laadstation met 2 outlets

Wilt u meerdere auto's tegelijk op kunnen laden? Dan zoekt u waarschijnlijk een laadstation/ laadpaal met meerdere outlets/ stopcontacten? De laadstations/ laadpalen in deze categorie bieden allemaal deze mogelijkheid.

Load balancing
Vaak bieden laadstations met meerdere outlets de functie van loadbalancing tussen de beide outlets. De laadstroom wordt daarmee verdeeld over de aangesloten auto's.

Meerdere auto's met meerdere laadstations laden
Laadpalen met meerdere outlets bieden veelal 2 outlets en soms 4. Wilt u meerdere auto's kunnen laden dan kunt u ofwel kiezen voor 2 of meer dubbele laadstations of u kunt laadstations met 1 outlet kiezen die met elkaar kunnen communiceren om zo de stroom te verdelen ten behoeve van de aangesloten auto's. Op deze manier kunnen vaak vele auto's gelijktijdig geladen worden. Wilt u ook kijken naar laadstations (met 1 uitgang/ outlet) die met elkaar kunnen communiceren dan kunt u ook deze categorie bekijken.

Lees meer
Filter uw producten


Charge Amps Aura
De Charge Amps Aura is een mooi en modern vormgegeven dubbel laadstation. Dit laadstation is perfect te gebruiken voor openbaar of semi publiek gebruik. Beide outlets bieden een instelbaar laadvermogen tot 22kW.

€2.749,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 2 Voedingskabels
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. 2 voedingskabels.

€3.599,95 €3.499,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 1 Voedingskabel
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 1 Voedingskabel
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden.

€3.639,95 €3.499,95

Informatie
SALE Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 1 Voedingskabel - Load Balancing
Alfen Eve Double Pro-line - 3 x 32A - 2 Sockets - RFID - E-Flux - 1 Voedingskabel - Load Balancing
De Alfen Eve Double Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. Deze lader is inclusief Active Load Balancin

€3.839,95 €3.699,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1