Laadpaal kopen | Voor thuis of op de zaak

Laadpaal kopen? Op deze pagina vindt u de laadpalen en laadstations voor thuis en op het werk. Ook voor wagenparken en parkeerplaatsen! Voor fleet oplossingen denken we graag met u mee. In onderstaand overzicht vindt u laadstations/laadboxen plus een aantal fraaie roestvrijstalen laadpilaren waarop de stations te monteren zijn.

Wat is een laadpaal?
Een laadpaal voor het thuis opladen van uw elektrische auto is ideaal wanneer montage aan muur of wand niet mogelijk is. Een laadpaal is in essentie een laadstation gemonteerd op een paal. De paal dient in dit geval als houder voor het laadstation. Voordeel van een laadpaal is dat het laadstation gemakkelijk toegankelijk is.

Laadoplossingen voor wagenparken en parkeerplaatsen
Ook voor laadoplossingen voor wagenparken (fleet) en parkeerplaatsen kunt u ons raadplegen. Wij denken graag met u om een passende oplossing te vinden voor uw laadwensen.

Laadpaal hetzelfde als laadstation?
In de volksmond worden de termen laadpaal en laadstation regelmatig door elkaar gebruikt. De termen betekenen echter niet hetzelfde. Het laadstation an sich gebruikt u voor het opladen van uw elektrische auto. Dit laadstation kan bijvoorbeeld aan de muur of op een paal bevestigd zijn. In het laatste geval spreken we dan van een laadpaal.

Eenvoudig te monteren
De laadpalen op Laadkabeldiscounter.nl zijn van het merk Ratio Electric. De laadpalen van dit merk zijn eenvoudig te installeren en handig in gebruik. Bovendien zijn ze scherp geprijsd. De laadpilaren zijn ideaal voor thuisgebruik maar zijn uiteraard ook perfect geschikt voor op het werk.

Installatie van laadpaal en laadstation
Na aankoop van uw laadpaal plus laadstation moet deze uiteraard geïnstalleerd worden. Wij van Laadkabeldiscounter.nl regelen dit graag voor u. Uiteraard kunt u ook een lokale installateur vragen of het zelf proberen. Bij alle laadstations worden duidelijke handleidingen en instructies meegeleverd.

Outlet of een vaste laadkabel?
Bij aanschaf van uw laadstation kunt u kiezen voor een outlet of een vaste laadkabel. Een outlet is een laadbox/laadstation zonder vaste kabel. U kunt uw auto dus met een losse kabel aansluiten op dit station. Het voordeel hiervan is dat zowel type 1 als type 2 elektrische auto’s geladen kunnen worden. Als u kiest voor een laadbox met vaste laadkabel, kan er alleen geladen worden met het type stekker dat aan de vaste kabel gemonteerd is. Gaat u voor een outlet en heeft u een laadkabel nodig? Klik hier voor het overzicht van onze laadkabels voor elektrische auto’s.

Accessoire nodig?
In onderstaande categorie vindt u zoals gezegd onze Ratio laadpalen en Ratio laadstations. Heeft u hierbij nog een haspel, adapter, stekker of andere accessoires nodig? U vindt ze hier.

Een alternatief: de mobiele thuislader
Het kan zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een meer flexibele oplossing voor het laden van uw elektrische auto. In dat geval is een mobiele thuislader wellicht een optie. Met een mobiele thuislader hoeft u namelijk geen laadstation of laadpaal te installeren. Het enige wat u met een mobiele thuislader nodig heeft is een 220V stopcontact. Kijk wel altijd even of dit voldoende is voor het laden van uw auto. Sommige mobiele thuisladers kunnen zelfs met 3 fase 16A of met 3 fase 32A laden. Dit zijn de zogenaamde CEE thuisladers. Klik hier voor een overzicht van onze mobiele (thuis)laders.

 

Lees meer
Filter uw producten


Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 32A - 5 meter vaste kabel - RFID - E-Flux
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden. Met 5 meter vaste laadkabel.

€1.669,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, Outlet - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met een type 2 outlet. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Geschikt voor alle typen elektrische auto's. Deze lader is uitgevoerd in het zwa

€564,95

Informatie
Wallbox Pulsar 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€599,95

Informatie
Myenergi Zappi V2 met vaste laadkabel 3 fase - 22kW - Zwart
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. Uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit zonne-energie. Deze uitvoering heeft een type 2 vaste laadkabel.

€1.099,00

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€849,95

Informatie
Webasto Pure II Black Edition 22 kW
De Webasto Pure II Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€749,00

Informatie
EO Laadstation type 2 Outlet 32A Zwart
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€514,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€849,95

Informatie
Myenergi Zappi V2 Socket 3 fase - 22kW - Zwart
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. De Zappi is standaard uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit uw eigen opgewekte zonne-energie.

€999,00

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€649,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 15