Laadkabel Audi

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Audi biedt 2 modellen die elektrisch kunnen worden aangedreven. Het gaat om de Audi A3 Sportback e-tron en de Audi Q7 e-tron quattro. Beide modellen zijn zogenaamde plug-in hybride auto's en geen 100% elektrische auto's.

De Audi A3 Sportback e-tron heeft een accu met een capaciteit van 8,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
De Audi Q7 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 17,3 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Audi?
De Audi A3 Sportback e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt. U kunt ook prima de auto laden met een 3 fasige kabel, maar het laden zal niet sneller gaan doordat de auto slechts via 1 fase kan laden.

De Audi Q7 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. 1 van de 3 beschikbare fasen in de kabel wordt hierbij dan niet benut, maar dat is geen probleem.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.
Lees meer