Laadkabel Audi

Een laadkabel kopen voor een Audi? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Audi te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Audi op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de Laadkabels voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Audi kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Audi elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Audi
Audi heeft twee plug-in hybride auto's: de Audi A3 Sportback, Audi Q7 e-tron daarnaast heeft Audi twee volledig elektrische auto's de; Audi e-tron Quattro 55 en de Audi Q4 e-tron.

  • De Audi A3 Sportback e-tron heeft een accu met een capaciteit van 8,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q4 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q7 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 17,3 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A.
  • De Audi e-tron Quattro 55 heeft een accu met een capaciteit van 95 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.
  • De Audi Q8 e-tron heeft een accu met een capaciteit van 114 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Audi?"

  • De Audi A3 Sportback e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt. U kunt ook prima de auto laden met een 3 fasige kabel, maar het laden zal niet sneller gaan doordat de auto slechts via 1 fase kan laden.
  • De Audi Q4 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.
  • De Audi Q7 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. 1 van de 3 beschikbare fasen in de kabel wordt hierbij dan niet benut, maar dat is geen probleem.
  • De Audi e-tron quattro 55 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase 16A geschikt. 
  • De Audi Q8 e-tron heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).

Kies hieronder het model van Audi dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer