Laadkabel SEAT

Een laadkabel kopen voor een SEAT? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van SEAT te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor SEAT op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de Laadkabels voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw SEAT kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw SEAT elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor SEAT
SEAT heeft een volledig elektrische auto: de SEAT Mii Electric.

  • De SEAT Mii Electric heeft een accu met een capaciteit van 36.8 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A..

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn SEAT?"

  • De SEAT Mii Electricheeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Mii Electric 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van SEAT dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer