Laadstation Polestar

Een laadstation voor een Polestar kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Polestar. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Polestar, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Polestar een volledig elektrische auto: de Polestar 2.

  • De Polestar 2 heeft een accu met een capaciteit van 78 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Polestar

  • De Polestar 2 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Polestar 2 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Polestar en u vindt de meest geschikte laadstations!

Lees meer