Laadstation DS

Een laadstation voor een DS kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische automodel van DS. Laadkabeldiscounter.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor DS, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft DS één volledig elektrische auto: de Crossback E-Tense.

  • De DS Crossback E-Tense heeft een accu met een capaciteit van 50 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of met 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor DS

  • De DS Crossback E-Tense heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.

    Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de DS 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van DS en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer