Losse laadpaal voor laadstations

Een laadpaal is een laadbox of laadstation voor een elektrische auto die gemonteerd is op een paal. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

Laadkabeldiscounter.nl heeft laadpalen geschikt voor Ratio, Wallbox en Charge Amps laadstations en laadpalen. Zie hieronder de laadpalen geschikt voor montage voor een laadstation.

U kunt als accessoire ook nog een sokkel toevoegen. De sokkel zorgt voor een nog makkelijkere montage van het laadstation op de laadpaal. Let op: de sokkel is alleen te gebruiken bij de Ratio laadpalen.

Lees meer
Filter uw producten
Myenergi Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat
Met de Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat kunt u uw Zappi V2 laadstation gemakkelijk monteren op een paal, hek of andere toepassing bijvoorbeeld.
Charge Amps Montageplaat voor laadpaal t.b.v. Aura
Deze Charge Amps montageplaat voor de laadpaal t.b.v. Aura wordt gebruikt om de Aura op vast te schroeven en vervolgens op de laadpaal te monteren.

€125,95

Informatie
Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€189,95

Informatie
Ratio Sokkel voor laadpaal model Square
Deze Ratio sokkel is bedoeld voor een Ratio laadpaal model Square. Het vergemakkelijkt de montage en plaatsing van de laadpaal en het zorgt voor een stabiele basis voor uw laadpaal.

€199,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Single
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van een Eve Single laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€199,95

Informatie
Ratio Sokkel voor laadpaal
Deze Ratio sokkel is bedoeld voor een Ratio laadpaal. Het vergemakkelijkt de montage en plaatsing van de laadpaal en het zorgt voor een stabiele basis voor uw laadpaal.

€199,95

Informatie
Myenergi Zappi Benelux Stand/ Paal voor 2 Zappi's
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Stand/ Paal. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond. Deze variant is bedoeld voor 2 Zappi's.

€269,00

Informatie
Myenergi Zappi Benelux Stand/ Paal voor 1 Zappi
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Stand/ Paal. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond.

€269,00

Informatie
Charge Amps Laadpaal met grondsokkel
Deze Charge Amps Laadpaal met grondsokkel kunt u gebruiken om van uw laadstation een laadpaal te maken. Als muurmontage niet mogelijk is of als u het mooier en netter vindt om uw laadstation op een paal te plaatsen dan kunt u deze laadpaal daarvoor gebrui

€295,95

Informatie
Ratio Laadpaal Square voor Ratio laadstation
Roestvrijstalen laadpaal Square voor Ratio laadstation. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€299,00

Informatie
Ratio Laadpaal Square voor Ratio laadstations - dubbel uitgevoerd
Roestvrijstalen laadpaal Square voor 2 Ratio laadstations. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van de laadstations, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€349,95

Informatie
Parkeerbord Elektrische Auto op Paal
Hoge kwaliteit parkeerbord voor elektrische auto's, gemonteerd op een paal. De paal is geschikt om te plaatsen op een zachte ondergrond.

€399,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3