Losse laadpaal voor laadstations

Een laadpaal is een laadbox of laadstation voor een elektrische auto die gemonteerd is op een paal. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

Laadkabeldiscounter.nl heeft laadpalen geschikt voor Ratio, Wallbox en Charge Amps laadstations en laadpalen. Zie hieronder de laadpalen geschikt voor montage voor een laadstation.

U kunt als accessoire ook nog een sokkel toevoegen. De sokkel zorgt voor een nog makkelijkere montage van het laadstation op de laadpaal. Let op: de sokkel is alleen te gebruiken bij de Ratio laadpalen.

Lees meer
Filter uw productenMyenergi Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat
Met de Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat kunt u uw Zappi V2 laadstation gemakkelijk monteren op een paal, hek of andere toepassing bijvoorbeeld.
SALE Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€189,95 €89,95

Informatie
Charge Amps Montageplaat voor laadpaal t.b.v. Aura
Deze Charge Amps montageplaat voor de laadpaal t.b.v. Aura wordt gebruikt om de Aura op vast te schroeven en vervolgens op de laadpaal te monteren.

€125,95

Informatie
EVBox Elvi Paal Zwart Vloerbevestiging
Met deze EVBox Elvi Paal voor Vloerbevestiging kunt u een mooie laadpaal maken van uw Elvi laadstation. De paal is uitgevoerd zonder grondsokkel voor een stabiele plaatsing op een vlakke vloer. De paal bevat verder een kabel en stekkerhouder.

€189,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Single
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van een Eve Single laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€199,95

Informatie
EVBox Combipaal 1400 mm voor BusinessLine 4G | Met vloerplaat
Deze EVBox Combipaal is bedoeld voor paalmontage van een EVBox BusinessLine dubbel laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze montagepaal een prima optie.

€219,95

Informatie
Alfen Betonnen Sokkel voor Laadpaal
Deze betonnen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€239,95

Informatie
Ratio Sokkel voor laadpaal model Square
Deze Ratio sokkel is bedoeld voor een Ratio laadpaal model Square. Het vergemakkelijkt de montage en plaatsing van de laadpaal en het zorgt voor een stabiele basis voor uw laadpaal.

€239,95

Informatie
Wallbox Pedestal/ Laadzuil voor Pulsar Plus wandlader
Met deze zeer fraaie laadzuil zet u iets moois neer naast uw huis of uw bedrijf. Deze mooi vormgegeven en luxe uitgevoerde laadpaal biedt plaats aan 1 Wallbox Pulsar Plus wandlader.

€249,95

Informatie
Wallbox Pedestal/ Laadzuil voor Commander wandlader
Met deze zeer fraaie laadzuil zet u iets moois neer naast uw huis of uw bedrijf. Deze mooi vormgegeven en luxe uitgevoerde laadpaal biedt plaats aan 1 Wallbox Commander wandlader.

€249,95

Informatie
Wallbox Pedestal/ Laadzuil voor Copper SB wandlader
Met deze zeer fraaie laadzuil zet u iets moois neer naast uw huis of uw bedrijf. Deze mooi vormgegeven en luxe uitgevoerde laadpaal biedt plaats aan 1 Wallbox Copper SB wandlader.

€249,95

Informatie
SALE EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Vierkant Dubbel
EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Vierkant Dubbel
Met deze roestvrijstalen paal maakt u van een EO Genius of EO Basic wandlader een laadpaal. Dit is praktisch als wandmontage niet mogelijk is. De paal is gemaakt van "Marine Grade" roestvrij staal. Deze uitvoering is bedoeld voor 2 laders en vierkant van

€419,95 €249,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3