Losse laadpaal voor laadstations

Een laadpaal is een laadbox of laadstation voor een elektrische auto die gemonteerd is op een paal. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

Laadkabeldiscounter.nl heeft laadpalen geschikt voor Ratio, Wallbox en Charge Amps laadstations en laadpalen. Zie hieronder de laadpalen geschikt voor montage voor een laadstation.

U kunt als accessoire ook nog een sokkel toevoegen. De sokkel zorgt voor een nog makkelijkere montage van het laadstation op de laadpaal. Let op: de sokkel is alleen te gebruiken bij de Ratio laadpalen.

Lees meer
Filter uw producten

Charge Amps Montageplaat voor laadpaal t.b.v. Aura
Deze Charge Amps montageplaat voor de laadpaal t.b.v. Aura wordt gebruikt om de Aura op vast te schroeven en vervolgens op de laadpaal te monteren.

€125,95

Informatie
Ratio Sokkel voor laadpaal
Deze Ratio sokkel is bedoeld voor een Ratio laadpaal. Het vergemakkelijkt de montage en plaatsing van de laadpaal en het zorgt voor een stabiele basis voor uw laadpaal.

€199,95

Informatie
Charge Amps Laadpaal met grondsokkel
Deze Charge Amps Laadpaal met grondsokkel kunt u gebruiken om van uw laadstation een laadpaal te maken. Als muurmontage niet mogelijk is of als u het mooier en netter vindt om uw laadstation op een paal te plaatsen dan kunt u deze laadpaal daarvoor gebrui

€295,95

Informatie
Ratio Laadpaal Square voor Ratio laadstation
Roestvrijstalen laadpaal Square voor Ratio laadstation. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€299,00

Informatie
Laadpaal voor Ratio laadstation
Roestvrijstalen laadpaal voor Ratio laadstation. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€299,00

Informatie
Laadpaal voor Ratio laadstation - dubbel uitgevoerd
Roestvrijstalen laadpaal bedoeld voor 2 Ratio laadstations. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€349,00

Informatie
EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Vierkant Enkel
Met deze roestvrijstalen paal maakt u van een EO Genius of EO Basic wandlader een laadpaal. Dit is praktisch als wandmontage niet mogelijk is. De paal is gemaakt van "Marine Grade" roestvrij staal. Deze uitvoering is bedoeld voor 1 lader en vierkant van

€399,95

Informatie
EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Vierkant Dubbel
Met deze roestvrijstalen paal maakt u van een EO Genius of EO Basic wandlader een laadpaal. Dit is praktisch als wandmontage niet mogelijk is. De paal is gemaakt van "Marine Grade" roestvrij staal. Deze uitvoering is bedoeld voor 2 laders en vierkant van

€419,95

Informatie
EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Rond Enkel
Met deze roestvrijstalen paal maakt u van een EO Genius of EO Basic wandlader een laadpaal. Dit is praktisch als wandmontage niet mogelijk is. De paal is gemaakt van "Marine Grade" roestvrij staal. Deze uitvoering is bedoeld voor 1 lader en rond van vorm

€649,95

Informatie
EO Roestvrijstalen paal voor EO Genius en EO Basic - Rond Dubbel
Met deze roestvrijstalen paal maakt u van een EO Genius of EO Basic wandlader een laadpaal. Dit is praktisch als wandmontage niet mogelijk is. De paal is gemaakt van "Marine Grade" roestvrij staal. Deze uitvoering is bedoeld voor 2 laders en rond van vor

€689,95

Informatie
SALE Wallbox Onyx Twin Laadzuil voor 2 Copper wandladers
Wallbox Onyx Twin Laadzuil voor 2 Copper wandladers
Met deze prachtige laadzuil zet u iets moois neer naast uw huis of uw bedrijf. Deze mooi vormgegeven en luxe uitgevoerde laadpaal biedt plaats aan 2 Wallbox Copper SB of Wallbox Copper wandladers.

€1.495,95 €1.295,95

Informatie
SALE Wallbox Onyx Mono Laadzuil voor Copper wandlader
Wallbox Onyx Mono Laadzuil voor Copper wandlader
Met deze prachtige laadzuil zet u iets moois neer naast uw huis of uw bedrijf. Deze mooi vormgegeven en luxe uitgevoerde laadpaal biedt plaats aan 1 Wallbox Copper SB of Wallbox Copper wandlader.

€1.495,95 €1.295,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1