Laadkabel Kia

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Kia heeft 5 plug-in hybride auto's en dat zijn de Kia Optima PHEV, Kia Niro PHEV, Kia Soul EV, Kia Optima Sportswagon PHEV en de Kia Niro EV Mid Range.

De Kia Optima PHEV heeft een accu met een capaciteit van 9,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia Niro PHEV heeft een accu met een capaciteit van 8,9 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia Soul EV heeft een accu met een capaciteit van 33 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

De Kia Optima Sportswagon PHEV heeft een accu met een capaciteit van 11,3 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia e-Niro heeft een accu met een capaciteit van 67 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Kia?
De Kia Optima PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Kia Niro PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase 16A geschikt.

De Kia Soul EV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase 32A geschikt.

De Kia Optima Sportswagon PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase 16A geschikt.

De Kia e-Niro heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase 32A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.

Lees meer