Laadkabel Toyota

Een laadkabel kopen voor een Toyota? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Toyota te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Toyota op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Toyota kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Toyota elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Toyota
Toyota was één van de eerste merken met elektrische auto's in de markt. Het Japanse merk heeft twee plug-in hybride auto's: beide genaamd Prius.

  • Het oudere model van de Toyota Prius Plug-in Hybrid heeft een accu van 4 kWh. De Prius Plug-in Hybrid laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • Het nieuwere model van de Toyota Prius Plug-in Hybrid (vanaf mei 2017) heeft een accu van 8,8 kWh. De Prius Plug-in Hybrid laadt via 1 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Toyota?"

  • De oude Toyota Prius Plug-in Hybrid heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid (vanaf mei 2017) heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Toyota dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer