Myenergi

Myenergi is het merk van de bekende Zappi laadstations voor elektrische auto's. Myenergi maakt hoogwaardige laders voor elektrische en plug-in hybride auto's en biedt daarbij naast een hoge kwaliteit ook ruime functionaliteit die concurrerend is in de markt. De Zappi laders zijn voornamelijk bedoeld voor particulier en semi openbaar gebruik.

Lees meer
Filter uw productenMyenergi Holster voor EV-steker Type 2
U kunt deze stekkerhouder/ holster voor Type 2 stekkers gebruiken om uw laadkabel op een nette manier op te hangen. U kunt de kabel om een haspel of om de lader hangen en de stekker in de houder plaatsen.
Myenergi Zappi V2 Front Wit
Met dit witte front voor de Zappi V2 kunt een huidig front vervangen of bijvoorbeeld van een zwarte Zappi een witte maken.
Myenergi Zappi V2 Front Zwart
Met dit zwarte front voor de Zappi V2 kunt een huidig front vervangen of bijvoorbeeld van een witte Zappi een zwarte maken.
Myenergi Eddi Relais Print
De Myenergi Eddi heeft de optie om een relais- en sensorprint te installeren. Hierdoor worden de mogelijkheden van de Eddi uitgebreid met o.a. twee onafhankelijke multifunctionele relais (16Amp), een eSense-ingang en twee temperatuursensoringangen.
Myenergi Harvi draadloze 3 fase meter
De Harvi is een draadloze 3 fase meter waarmee u zonder een bedrade CT-klem sensor kunt werken. De CT-klem(men) worden met de Harvi verbonden en de Zappi of de Eddi ontvangt de informatie van de Harvi draadloos.
Myenergi Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat
Met de Zappi V2 Paalmontage Achtergrondplaat kunt u uw Zappi V2 laadstation gemakkelijk monteren op een paal, hek of andere toepassing bijvoorbeeld.
Myenergi Zappi Laadkabel met open eind voor Zappi V2
Originele losse laadkabel met zwarte stekker voor de Zappi laadstations. De kabel heeft een open einde en kan alleen gebruikt worden voor de Zappi V2 met vaste laadkabel. Deze kabel is niet geschikt voor de Socket versie van de Zappi.

€185,00

Informatie
Myenergi Zappi Laadkabel met open eind voor Zappi V2 - Met witte stekker
Originele losse laadkabel met zwarte stekker voor de Zappi laadstations. De kabel heeft een open einde en kan alleen gebruikt worden voor de Zappi V2 met vaste laadkabel. Deze kabel is niet geschikt voor de Socket versie van de Zappi.

€249,95

Informatie
Myenergi Zappi Benelux Paal voor 2 Zappi's Outlet
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Paal voor twee Zappi's Outlet. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond.

€329,95

Informatie
Myenergi Zappi Benelux Stand/ Paal voor 2 Zappi's
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Stand/ Paal. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond. Deze variant is bedoeld voor 2 Zappi's.

€349,00

Informatie
SALE Myenergi Zappi Benelux Paal voor 1 Zappi met kabel
Myenergi Zappi Benelux Paal voor 1 Zappi met kabel
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Paal voor een Zappi met kabel. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond.

€399,95 €349,95

Informatie
Myenergi Zappi Benelux Paal voor 1 Zappi Outlet
Maak van uw Zappi laadstation een laadpaal met deze Benelux Paal voor een Zappi Outlet. Deze paal kan gemonteerd worden op een vlonder of met chemische ankers op een vlakke stenen of betonnen ondergrond.

€399,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3