Laadkabel Dacia

Een laadkabel kopen voor een Dacia? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Dacia te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Laadkabeldiscounter.nl heeft de oplaadkabels voor Dacia op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Dacia kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Dacia elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Dacia
Het Franse merk heeft een elektrische auto: de Spring.

  • De Dacia Spring heeft een accu met een capaciteit van 26,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Dacia?"

  • De Dacia Spring heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Dacia dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer