Ratio Home Box Smart 32A 3 fase + 5 meter laadkabel type 2 + KWh meter - Slave versie

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
37631S
EAN:
8718375371633
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
De Ratio Home Box Smart past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. Let op: Slave versie.

Lees meer
€829,95
Incl. btw

Home Box Smart 32A 3 fase + 5 meter laadkabel type 2 + KWh meter - Slave versie

Let op: Slave versie!

De Ratio Home Box Smart past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. 

Dit is de slave versie van dit laadstation en dat betekent dat dit laadstation werkt in combinatie met een master versie die de stroom verdeelt tussen de aangesloten laadstations (maximaal 4 in totaal). 

KWh meter ingebouwd
Deze versie van de Ratio Home Box Smart heeft een ingebouwde KWh meter waarop u het stroomverbruik kunt aflezen. Dit kan handig zijn als u uw zakelijk stroomverbruik wilt verrekenen met uw privé energierekening.

5 meter vaste rechte laadkabel
Dit laadstation wordt geleverd met een vaste rechte laadkabel van 5 meter met daaraan een type 2 stekker. Het voordeel van een vaste rechte laadkabel aan het laadstation is dat u nooit met een aparte laadkabel hoeft te werken. U komt aan en plugt direct uw kabel aan in uw auto.

Dit laadstation is geschikt om een elektrische auto op te laden met maximaal 3 x 32A (22,2 kW)

Laadstroom dynamisch aanpassen
Dit laadstation kan de laadstroom dynamisch aanpassen. Het meet het totale stroomverbruik in de woning of in het aangesloten net en past de laadstroom daarop automatisch aan. Hierdoor zult u altijd het maximale qua laadcapaciteit halen uit dit laadstation en daarmee uw auto altijd maximaal snel kunnen opladen. Een ander voordeel is dat u nooit een probleem heeft met doorgeslagen stoppen omdat er nooit overcapaciteit gevraagd zal worden op het stroomnet.

Load-balancing functie
Met de load-balancing functie kunt u maximaal 4 Home Box Smart laadstations op één net aansluiten. U kunt dan dus met maximaal 4 auto’s gelijktijdig laden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over e verdeling van de laadstroom.

Gemakkelijke configuratie
Alle moduleparameters kunnen worden geconfigureerd met behulp van het display en de knoppen op het laadstation.

Optionele extra beveiliging met sleutelvergrending
Optioneel is deze wandlader uit te breiden met een sleutelvergrending. Dit kan handig zijn wanneer u de mogelijkheid wil hebben het laadstation stroomloos/ uit te schakelen. Dit kan van toepassing zijn als de lader op een locatie geplaatst wordt waarbij u bang bent dat anderen hun auto er zullen opladen zonder dat u het weet. De meerprijs voor het uitrusten van dit laadstation met een sleutelvergrending is €49,95 incl btw. Neem even contact met ons op wanneer u de optionele sleutelvergrending wil bestellen. De levertijd van dit laadstation inclusief sleutelvergrending is ongeveer 2 weken. Opmerking: u kunt ook altijd uw laadstation uitschakelen door de groep in de meterkast uit te zetten (bijvoorbeeld als u op vakantie gaat of langere tijd weg bent). Daarmee is het laadstation ook beschermd tegen ongewenst laden door anderen.

Installatie
Wij kunnen voor u de installatie regelen. Bel ons en we zorgen dat alles voor de installatie van uw laadbox of laadpaal geregeld wordt. U kunt ons bellen op 0251-748742.

Installatie zelf uitvoeren of laten uitvoeren?
De installatie van dit laadstation kunt u zelf uitvoeren of u kunt een installateur hiervoor inhuren. Afhankelijk van de situatie bij u thuis of op de zaak kunt u dit zelf uitvoeren of een specialist inhuren. 

Vergroten van uw netaansluiting
Als u van de volledige 3 x 32A gebruik wilt kunnen maken dan zult u mogelijk uw netaansluiting moeten vergroten om 3 x 32A te kunnen ondersteunen. Om te bepalen of uw aansluiting en groepenkast geschikt zijn voor dit laadstation kunt u de technische specificaties van deze laadbox raadplegen. Een installateur kan u prima aangeven wat er eventueel aangepast moet worden om deze laadbox te kunnen installeren.

Garantie
U ontvangt 3 jaar volledige garantie op de laadbox. De garantie geschiet op carry in basis. Dit laadstation wordt in Nederland gebouwd en dat maakt dat de afhandeling van garantie ook gemakkelijk en snel geregeld kan worden. Het laadstation hoeft, in geval van garantie, dus niet naar land XYZ opgestuurd te worden voor eventuele controle of reparatie.

Plaatsing van het laadstation:
Dit laadstation kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het laadstation is bestand tegen zonlicht en omstandigheden zoals regen en hagel.

Plaatsing van het laadstation:
Dit laadstation kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het laadstation is bestand tegen zonlicht en omstandigheden zoals regen en hagel. 

Geschikt voor type 2
Deze laadbox type met vaste rechte laadkabel type 2 is geschikt voor elektrische en plug-in hybride auto's met een type 2 aansluiting aan autozijde.

Details
Behuizing: Polycarbonaat, waterbestendig (IP54)
Laadvermogen: 3 x 32A/ 22,2 kW
Laadkabel: vaste rechte laadkabel van 5 meter
Laadsnoer: H07BZ5-F 5G6,00mm² + 3x0,50mm²
Afmetingen: 400 x 250 x 105 mm
Gewicht: 4 kg
Maximum voeding: 32A/400V

Handige extra informatie bij uw Ratio Laadstation:

Laadstandaard: IEC 61851-1, Mode 3
Ingang spanning: 3-Phase 230V/ 400V / 50 Hz
Max. ingang stroom: 32A
Max. uitgang vermogen: 22,2kW, instelbaar 10A, 16A en 32A
Aansluitsysteem: 5 meter lange vaste rechte laadkabel type 2
Omgevingstemperatuur: -25C° tot +50C°
Beschermingsgraad: IP54
Behuizing: Polycarbonaat, kleur zwart, afdekring ABS, verchroomd
Statusinformatie: Display
Afmetingen (LxBxH): 400 x 250 x 105 mm
Gewicht: 4 kg
Montage: Wandmontage, optioneel op RVS paal
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen