Actie: goedkoop de Wallbox Pulsar Plus!

  • Geplaatst op
Actie: goedkoop de Wallbox Pulsar Plus!

Een speciale aanbieding van Laadkabeldiscounter.nl: koop de Wallbox Pulsar Plus van 11kW of 22kW extra voordelig!

Bij het kiezen en kopen van een nieuwe laadbox voor een elektrische auto is Wallbox altijd een merk dat in veel lijstjes bovenaan komt te staan. En de keuze voor bijvoorbeeld de Wallbox Pulsar Plus is nu nog aantrekkelijker, met de nieuwe actie van Wallbox en Laadkabeldiscounter.nl. De prijs van meerdere versies van de Pulsar Plus is namelijk tijdelijk sterk verlaagd!


Voordelig een mooi product binnenhalen: de laadbox Pulsar Plus

Profiteer van deze actie (op=op) en haal dit mooie product snel en voordelig binnen. De Pulsar Plus is namelijk compact, praktisch, intelligent en flexibel te installeren voor zowel thuis als op de zaak.

Wallbox biedt met deze laadbox ook uitgebreide laad- en laadbeheermogelijkheden. Zo is via de Wallbox-app en de myWallbox-portal online het realtime verbruik-, laad- en kosteninformatie in te zien, te beheren en configureren. Ook het vergrendelen en ontgrendelen van de Pulsar Plus kan digitaal op afstand. Hetzelfde geldt voor onder andere het aanpassen van de laadinstellingen en het inplannen van laadsessies voor op de goedkope daltarief momenten.

 

 


Deze 3-fasige laadboxen die nu het allergoedkoopst zijn op Laadkabeldiscounter.nl bieden nog veel meer mogelijkheden. Voorbeelden zijn het (aan de netaansluiting) aanpasbare laadampère, de Eco-Smartfunctie, de Power Sharing Smart functie en (optioneel) de Power Boost functie. Voor meer uitleg en informatie over deze compacte, moderne en op Laadkabeldiscounter.nl extra voordelig geprijsde Wallbox Type 2 laadboxen met vaste laadkabel, KLIK HIER. Via voorgaande link zijn ook navolgende de aanbiedingen direct zicht- en bestelbaar!


Actie van Wallbox en Laadkabeldiscounter.nl voor deze varianten van de Pulsar Plus laadbox

- Pulsar Plus 22kW (3x32A, 5M kabel): slechts 639,00 euro

- Pulsar Plus 22kW (3x32A, 7M kabel): slechts 724,00 euro

- Pulsar Plus 11kW (3x16A): slechts 629,00 euro


In de uitvoeringen zwart en wit.


Zie op onze pagina met Wallbox Pulsar Plus aanbiedingen ook laaggeprijsde bijbehorende Wallbox accessoires plus nog een extra Actie Tip om zelfs nóg goedkoper uit te zijn...