Snelladen o.a. Jaguar I-Pace? EV Transformer Charger!

Snelladen o.a. Jaguar I-Pace? EV Transformer Charger!

Wilt u bijvoorbeeld uw Jaguar I-Pace of andere EV bij huis twee keer zo snel kunnen laden? Los het probleem van de standaard veel te lange laadtijd op met de Ratio EV Transformer Charger.

Bent u de bezitter van een Jaguar I-Pace en komt het probleem bekend voor dat het thuisladen véél te veel tijd in beslag neemt? Ook eigenaren van een Hyundai Kona, Hyundai Ionic, Nissan Leaf (2018), Nissan e-NV200 (2018) en BMW i3 22kWh accu opgelet: snelladen is binnen handbereik met de navolgende oplossing. Een eenmalige aankoop die u bovendien zeker terugverdient!


Rijden in de I-Pace zonder te lang wachten op volladen?

Kiezen voor een EV is kiezen voor milieu, moderniteit en duurzaamheid. Maar óók voor rijden met genot in een luxe, elektrische auto. Neem de genoemde I-Pace van Jaguar. Deze voldoet in principe aan alle voorwaarden voor een ultieme rij-ontspanning. Ware het niet dat in de praktijk de actieradius veelal flink tegenvalt. Zeker als zakelijk rijder met zowel werk- als privé-afspraken verspreid door het land houdt genoemde actieradius niet over. Dat probleem wordt versterkt als snel genoeg opladen thuis of soms ook onderweg onmogelijk blijkt te zijn.


Laden met 3,7 KWh duurt te lang

Een snelle rekensom leer namelijk het volgende. Een lege accu met capaciteit van 85 kilowatt laadt u thuis weer vol tot het maximale bereik van zo'n 350 kilometer in maar liefst bijna 24 uur... Ofwel een hele dag! Immers: thuis kunt u meestal maximaal laden met 3,7 kilowatt per uur. Verder geldt dat u onderweg natuurlijk afhankelijk bent van de beschikbare snellaadstations.


Daarom: een unieke transformer

Het merk Ratio heeft hiervoor een speciaal oplaadstation ontwikkeld: de EV Transformer Charger. Bestemd voor de vaste laadplek thuis of wellicht bij kantoor. Deze charger biedt u de prettige keus om eenmalig een bedrag van 1995 euro uit te geven dat binnen afzienbare tijd is terug te verdienen. Stel namelijk dat u in plaats hiervan zou besluiten de aansluiting thuis te verzwaren naar 3 x 35 ampère, dan zou u in elk geval al structureel 500 tot 600 euro per jaar méér kwijt zijn aan vastrechtkosten. Los nog van de initiële aansluitkosten.


Twee keer zo snel laden

Behalve deze besparing bent u dan vooral ook in een klap af van alle ergernis. Met de Ratio EV Transformer Charger verdubbelt u namelijk de standaard laadtijd bij u thuis. De transformer verhoogt de laadcapaciteit van 3 x 16 ampère naar 1 x 32 ampère. Daarmee kunt u in ieder geval gebruikmaken van de maximale laadcapaciteit van de auto: 7,4 KWh.


Volgeladen bij het wakker worden

Daarmee is de laadtijd om een accu van 85 kW weer vol te krijgen, te overzien. Deze komt immers neer op ongeveer een nacht slapen. Bovendien bereikt u hiermee nog een voordeel: ook tussendoor bijladen wanneer u een uurtje of twee even thuis bent, loont hiermee de moeite. Zoals tussen de middag tussen twee afspraken in. Als het maar écht gaat om snelladen, dan is altijd sprake van toegevoegde waarde!


Snelladen komt altijd van pas, bij meerdere EV's

De EV Transformer Charger van Ratio is echt een uniek apparaat. Er bestaat op het moment van schrijven geen enkel ander apparaat om van een 16A aansluiting thuis een 1 x 32A laadstation te maken. Het bespaart u hoge vastrechtkosten én u benut de maximale laadsnelheid van uw auto. Echt een uitkomst voor degenen die het voorrecht hebben een Jaguar I-Pace te bezitten of één van de genoemde Hyundai's, Nissans of de BMW i3 22kWh. Economisch efficiënt en goed voor beduidend méér comfort!