Charge Amps

Charge Amps is een producent van laadkabels en laadpalen die een verfrissende nieuwe lijn van producten aanbiedt. 

De laadstations van Charge Amps
De laadstations van Charge Amps zijn beperkt qua omvang en daardoor makkelijk te plaatsen bij uw woning of op het werk.De vormgeving is verder modern en praktisch.

De laadkabels van Charge Amps
De laadkabels van Charge Amps zijn modern vormgegeven en van zeer hoge kwaliteit. Op de laadstekker aan autozijde is het amperage waarmee geladen wordt af te lezen. Voor de mobiele thuisladers van Charge Amps, genaamd Ray, is zelfs het amperage waarmee geladen wordt in te stellen op de laadstekker.

Lees meer
Filter uw productenCharge Amps Wifi Antenne plus connector met kabel
Deze Charge Amps Wifi Antenne met aansluitkabel kunt u gebruiken als reserve antenne of als vervanging van uw antenne op uw Charge Amps Halo laadstation.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 1 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 2 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel
De Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel is bedoeld om uw Charge Amps Beam goed en netjes op te bergen en mee te nemen. U kunt de opbergkoffer natuurlijk ook gebruiken voor een ander merk laadkabel.
Charge Amps Montageplaat voor laadpaal t.b.v. Aura
Deze Charge Amps montageplaat voor de laadpaal t.b.v. Aura wordt gebruikt om de Aura op vast te schroeven en vervolgens op de laadpaal te monteren.

€125,95

Informatie
Charge Amps Laadkabel type 2 - 3 fase voor Halo laadstation
Deze Charge Amps Laadkabel type 2 is bedoeld als reserve of vervangend onderdeel voor een Charge Amps Halo laadstation. De kabel heeft 1 stekker van het type voor de zijde van de auto. De kabel wordt gemonteerd in het Halo laadstation.

€139,95

Informatie
Charge Amps Amp Guard
Met de Charge Amps Amp Guard voegt u active load balancing toe aan uw Charge Amps laadstation. De Amp Guard houdt rekening met andere verbruikers en zonnepanelen in het net en zorgt ervoor dat uw auto maximaal snel en veilig opgeladen wordt.

€649,95

Informatie
Charge Amps Ray mobiele lader type 1 naar schuko - 7,5 meter
Met de Charge Amps Ray mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Dat kan handig zijn als u onderweg geen openbaar laadpunt vindt of gewoon thuis via het stopcontact.

€664,95

Informatie
SALE Charge Amps Halo Laadstation type 1, 1 fase 32A
Charge Amps Halo Laadstation type 1, 1 fase 32A
Mooi vormgegeven en hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 laadkabel geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto, inclusief vaste type 1 laadkabel.

€1.149,50 €704,95

Informatie
SALE Charge Amps Aura
Charge Amps Aura
De Charge Amps Aura is een mooi en modern vormgegeven dubbel laadstation. Dit laadstation is perfect te gebruiken voor openbaar of semi publiek gebruik. Beide outlets bieden een instelbaar laadvermogen tot 22kW.

€2.749,95 €2.649,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1